Neler Yeni

Razer Dearhadder Elite vs V2

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Razer DeathAdder 2013 World of Tanks versiyonunu kullanıyorum hiçbir sıkıntı veya sorunla karşılaşmadım fakat farenin altındaki kaygan madde (ismini bilmiyorum) eridi ve ben de faremi değiştirmek istiyorum. Sadece FPS oyunları oynuyorum rekabetçi bir biçimde bu iki mousedan hangisini önerirsiniz veya ikisini de kullanan arkadaşınız var mı?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bütçe nedir ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Butce belirtirsen belki daha iyi mouse oneririz

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Razer DeathAdder 2013 World of Tanks versiyonunu kullanıyorum hiçbir sıkıntı veya sorunla karşılaşmadım fakat farenin altındaki kaygan madde (ismini bilmiyorum) eridi ve ben de faremi değiştirmek istiyorum. Sadece FPS oyunları oynuyorum rekabetçi bir biçimde bu iki mousedan hangisini önerirsiniz veya ikisini de kullanan arkadaşınız var mı?
İncelememe bakabilirsin

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
razer deathadder Ile v2 aynı sensördü yanlış hatırlamıyorsam biri optik switchli biri mekanik birinde onboard memory fln var eğer paranız yetiyorsa elite bulmakla uğraşmayın v2 alın gayet iyi fare ama biraz yüksek onun yerine viper öneririm

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Deathadder V2 daha iyi bir mouse. Deathadder Elite kullanmıştım zamanında, bir sorununu göremedim, sensörü ve yazılımı güzel.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
V2 kablo olarak daha iyi ve switch leri daha iyi. V2 2020 model elite gibi düşünebilirsin. (elite 2016 da çıktı yanlış hatırlamıyorsam)

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neredeyse 5 6 senedir sıkıntı dahi çıkarmayan bu mouse dan etkilenip Razer alma taraftarıyım bütçe sıkıntı değil.

Benim aklıma takılan boyut farkları var mı varsa da sıkıntı yaratır mı bir de ağırlık farkı falanda var ya aklımda sorular var özellikle genişlik olarak faarklıymış sanırsam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

razer deathadder Ile v2 aynı sensördü yanlış hatırlamıyorsam biri optik switchli biri mekanik birinde onboard memory fln var eğer paranız yetiyorsa elite bulmakla uğraşmayın v2 alın gayet iyi fare ama biraz yüksek onun yerine viper öneririm
Ben şuanki kullandığım mouse u seviyorum aslında boyut ve şekil olarak.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Neredeyse 5 6 senedir sıkıntı dahi çıkarmayan bu mouse dan etkilenip Razer alma taraftarıyım bütçe sıkıntı değil.

Benim aklıma takılan boyut farkları var mı varsa da sıkıntı yaratır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şuanki kullandığım mouse u seviyorum aslında boyut ve şekil olarak.
Dostum eline oturuyorsa alabilirsin deathadder çok rahat bir fare ama viperi hareket ettirmesi fln daha kolay eğer ciddi rekabetçiyseniz viper daha mantıklı olur bence ama uzun süredir kullandığınız için v2 alın bence elinizin alışma süreciyle uğraşmazsınız

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Dostum eline oturuyorsa alabilirsin deathadder çok rahat bir fare ama viperi hareket ettirmesi fln daha kolay eğer ciddi rekabetçiyseniz viper daha mantıklı olur bence ama uzun süredir kullandığınız için v2 alın bence elinizin alışma süreciyle uğraşmazsınız
Şuankini bilmiyorum ama v2 ve elite boyutu aynı şuankiyle de aynıdır

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Şuankini bilmiyorum ama v2 ve elite boyutu aynı şuankiyle de aynıdır
V2de farenin sağ tuş tarafı eski deathadderlarda olduğu gibi aşırı agresif yukarı çıkmıyor tek farkı bu daha iyi olmuş bence onun dışında aynılar zaten temel iskelet yapısı olarak

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
V2de farenin sağ tuş tarafı eski deathadderlarda olduğu gibi aşırı agresif yukarı çıkmıyor tek farkı bu daha iyi olmuş bence onun dışında aynılar zaten temel iskelet yapısı olarak
Bu yorumun beni ne kadar servindirdi anlatamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,755
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom