Neler Yeni

Razer deathadder essential KRONİK VARMIDIR

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tayyip guctas
Razer DeathAdder Essential 6400 DPI Kablolu Siyah Gaming Mouse RZ01-03850100-R3M1 yeni adlım çift tıklama,sensör bozulması gibi kronik sorunlar duydum sizce bu modeldede varmıır 2913 için geçerli gibi şeyler duydum pişmanım gibi steelseries rival 3 daha iyimiş siz ne diyonuz

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,413
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Razer mouse'lar da tek kronik sorun var o da orta tekerleğin bozulması.

zBhur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege BATI
Razer'ın bilerek yaptığını düşünmüyorum, bence fabrika bandında bir sorun, her mouse (basilisk serisi dışı) bu sıkıntıya sahip. Basilisk serisinde sonsuz döner bir orta mouse tekerleği var.

xTURANN

80+ Silver
Yanlış bilmiyorsam Rival 3'ten daha kötü ( teknik özellik olarak ), bu yüzden Rival 3'e bakmanızı öneririm.

zBhur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege BATI
Yanlış bilmiyorsam Rival 3'ten daha kötü ( teknik özellik olarak ), bu yüzden Rival 3'e bakmanızı öneririm.
Satın alınmış zaten ama iade edilebilir, haklılık payınız var,
Dönecek olursam;
Tabi illerde deathadder istersen iade etmemek size kalmış

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,413
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
yani çift tıklama olmaz,peki nasıl çözebilirim? beence bilerek yapıyolar haklımıyım sence?
Aslında söküp tamirini kendin yapabilirsin. Youtube'da videoları var çok zor değil ama yıllardır var bu sorun bilerek oldnu sanmıyorum ama bu konuda beceriksizler.

Top Bottom