Neler Yeni

Öneri Razer Deathadder Essential mouse alınır mı?

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
200,en fazla 250 lira bütçem var.G203 ve Rival 3 mouselerini çok beğendim ama elime küçük geldi.N11'de indirimle birlikte 208 tl olmuş.Klavyem ile uyumlu olmasını istiyorum ve klavyemden memnunum.Mouseninde kaliteli olduğu fikrindeyim.Sizce alınır mı?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ben almazdım, eski bir mouse. G102 gibi güncel mouselara yönelmek çok daha mantıklı.
Bileğinden orta parmağına kaç cm ?

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben almazdım, eski bir mouse. G102 gibi güncel mouselara yönelmek çok daha mantıklı.
Bileğinden orta parmağına kaç cm ?
21-22 cm.Serçe parmağım boşta kalıyor ve rahatsız oluyorum.Avuç içinde tutuyorum mouseyi

Impe

80+ Silver
200,en fazla 250 lira bütçem var.G203 ve Rival 3 mouselerini çok beğendim ama elime küçük geldi.N11'de indirimle birlikte 208 TL olmuş.Klavyem ile uyumlu olmasını istiyorum ve klavyemden memnunum.Mouseninde kaliteli olduğu fikrindeyim.Sizce alınır mı?
Ben aldım benzer modelini memnunum eğer diğerleri eline oturmuyorsa buda eline tam oturuyorsa al gitsin

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
Ben aldım benzer modelini memnunum eğer diğerleri eline oturmuyorsa buda eline tam oturuyorsa al gitsin
Diğerleri serçe parmağımı boş bırakıyor.Razer,daha büyük ve serçe parmağıma azda olsa bir yer ayırıyor.Teşekkür ederim.Siz hangi modelini kullanıyorsunuz ve ne zamandan beri kullanıyorsunuz?Herhangi bir sıkıntı çıktımı hiç?

Impe

80+ Silver
Diğerleri serçe parmağımı boş bırakıyor.Razer,daha büyük ve serçe parmağıma azda olsa bir yer ayırıyor.Teşekkür ederim.Siz hangi modelini kullanıyorsunuz ve ne zamandan beri kullanıyorsunuz?Herhangi bir sıkıntı çıktımı hiç?
Razer deathdder 3500du heralde boy olarak aynılar diye biliyorum çok memnunum hiç sıkıntısı yok bir tek rgb renk çeşidi az oda rgb delisi değilsen bir fark ortaya çıkarmaz

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
Razer deathdder 3500du heralde boy olarak aynılar diye biliyorum çok memnunum hiç sıkıntısı yok bir tek RGB renk çeşidi az oda RGB delisi değilsen bir fark ortaya çıkarmaz
Teşekkürler.Muhtemelen alacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

alihankrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alihan Kirac
Mouse istediği kadar iyi olsun. elinize tam oturmuyorsa rahat tutuşu yoksa kontrol sizde değilse gereği yok.
Razer deathadder büyük bir mouse ve kontrolü rahat bi şekilde sağlarsınız.
Yani bütçenize en uygun o görünüyor.
Bütçeniz fazlaysa rival 710 falan büyüktür.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Mouse istediği kadar iyi olsun. elinize tam oturmuyorsa rahat tutuşu yoksa kontrol sizde değilse gereği yok.
Razer deathadder büyük bir mouse ve kontrolü rahat bi şekilde sağlarsınız.
Yani bütçenize en uygun o görünüyor.
Bütçeniz fazlaysa rival 710 falan büyüktür.
Dostum konuyu hortlatmışsın.

Top Bottom