Checkmate
80+ Silver
Aynen ZORRRTTT
Sensörleri bile farklı birinde orta seviye sensör varken diğerinde en iyi sensörlerden biri olan focus + var.
Aynen ZORRRTTT
250tl ye almıştım şu anda düşünce 500tl den 1 kuruş yukarı etmez bana göre o da sensörünün hatrına malzemesi leş gibi hk gaming den aldığım 100tl lik mouse daha iyiKullaniyorum harbiden dogru yorum,malzeme kalitesi cok dandi
O kadar araştırma yaptım, yorum okudum. Elimde e büyük olduğu için basilisk v2 aldım bakalım gelince belli olur nasıl bişeymişBen de düşünüyodum bu modeli aslında ama kronik sorunlu mu gerçekten yani? Alınmaz mı bu fiyata acaba yoksa 25 Kasım'da ekstra indirim olur mu?
Bende 250ye aldim bu paralari hayatta vermem250tl ye almıştım şu anda düşünce 500tl den 1 kuruş yukarı etmez bana göre o da sensörünün hatrına malzemesi leş gibi hk gaming den aldığım 100tl lik mouse daha iyi
sizde de son veya sağ kenarları bastırınca gıcırdama gömçürme yapıyor mu ?Bende 250ye aldim bu paralari hayatta vermem![]()
Evet evet sanki 10 tllik mouseymis gibi gicirdama yapiyor az sert siksan kirilacak hissiyati varsizde de son veya sağ kenarları bastırınca gıcırdama gömçürme yapıyor mu ?
vallahi o sebepten kenara kaldırdım. Satılırsa cidden elite wireless mouse alıcağım.Evet evet sanki 10 tllik mouseymis gibi gicirdama yapiyor az sert siksan kirilacak hissiyati var
Aynen ZORRRTTT
Sensörleri bile farklı birinde orta seviye sensör varken diğerinde en iyi sensörlerden biri olan focus + var.:
ne anlatıyon la
2 fareyi de kullandım. Deli gibi fark var aralarında. V2 ile karşılaştırılamaz mini.Alıntıyı görüntüle
Arada ne kadar büyük fark gördün milletin göremediğini sen mi görüyorsun
Testlerde arada 3-4 puan fark olsa tamam deriz arada test değerlerinde 10 üzerinden 0,5 puan fark bile yok
İnternettte her yazana inanma, ayrıca puan ile alakası yok olayın. Deathadder v2 açık ara daha iyi, mousedan anlayan birine sorsan o da böyle söyler. Ben de site açarım birine 5 puan yazarım diğerine 100 puan yazarım puan ile zerre alakası yok olayın.Alıntıyı görüntüle
Arada ne kadar büyük fark gördün milletin göremediğini sen mi görüyorsun
Testlerde arada 3-4 puan fark olsa tamam deriz arada test değerlerinde 10 üzerinden 0,5 puan fark bile yok
İtopyadan alinan urun nasil sahte oluyor anlamadim,malzeme kalitesinin dandik oldugu bilinen birsey v2de sahtelikle alakasi yok2 fareyi de kullandım. Deli gibi fark var aralarında. V2 ile karşılaştırılamaz mini.
Malzeme sorunu yaşayanların ürünü sahte büyük ihtimal.
2 fareyi de kullandım. Deli gibi fark var aralarında. V2 ile karşılaştırılamaz mini.
2 fareyi de kullandım. Deli gibi fark var aralarında. V2 ile karşılaştırılamaz mini.
Malzeme sorunu yaşayanların ürünü sahte büyük ihtimal.
20 cm elim buna güldüRazer Deathadder V2 Mini 300 TL YE SATILIYOR
aradaki 400 TL farka değmez