Başka ürün bakıyorum hocam. Yine de sağol.kusura bakma hocam geç gördüm troy sitesi bi garip zaten aldınız mı
Başka ürün bakıyorum hocam. Yine de sağol.kusura bakma hocam geç gördüm troy sitesi bi garip zaten aldınız mı
Erkek adam cebini düşünürerkek adam pembe alır
Bu arada nova 7 ve arctis 9 ile beraber kullanıyorum 3ü arasındaki farkı fark eden daha olmadı. Ses yüksekliği ve netliği oldukça iyi. Şarjı da baya bi gidiyo. Almayı düşünen varsa ***** ***** konuşanları dinlemeden koşarak alsın bu fiyat bandındaki en iyilerden birisi denediğim.Erkek adam cebini düşünür
hocam mikrofon nasıl sizce discordda arkadaşlarla konuşamayacak kadar kötümüErkek adam cebini düşünür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada nova 7 ve arctis 9 ile beraber kullanıyorum 3ü arasındaki farkı fark eden daha olmadı. Ses yüksekliği ve netliği oldukça iyi. Şarjı da baya bi gidiyo. Almayı düşünen varsa ***** ***** konuşanları dinlemeden koşarak alsın bu fiyat bandındaki en iyilerden birisi denediğim.
Oyunda ses kasmada nasıl performans veriyor. Cloud II kullanıyorum, ses kasmada gayet iyi nokta yer veriyor, ses kasmada yeterliyse kablosuz old için almayı düşünüyorum, PembesiniErkek adam cebini düşünür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada nova 7 ve arctis 9 ile beraber kullanıyorum 3ü arasındaki farkı fark eden daha olmadı. Ses yüksekliği ve netliği oldukça iyi. Şarjı da baya bi gidiyo. Almayı düşünen varsa ***** ***** konuşanları dinlemeden koşarak alsın bu fiyat bandındaki en iyilerden birisi denediğim.