190a geldi süper ya2 ay önce 200 TL'ye almıştım fakat her türlü iyi fiyat. Kesinlikle alınır.
190 a geldi süper ya @Selamlar Herkese @Quika elim bebek eli gibi bu arada tam olucağını düşünüyorumAlınır galiba ben aldım sırf merakımdan deneyeceğim
alttaki grip tape takılmış hali yani kendisi yapıştırmış adamAlıntıyı görüntüle
Bu ikiside razer deathadder v2 mini olarak aratıp buldum ama tasarım farkı var orjinal olan hangisi yada ikisidemi orjinal anlayamadım tam
Hepsiburadada alttaki foto varalttaki grip tape takılmış hali yani kendisi yapıştırmış adam
knk kutunun içinden grip tape çıkıyor diye biliyorum ben. içinden çıkan grip tape iyi değil ama hiç olmamasından bin kat iyidir. sonradan canın isterse yapıştırıyosun mousa olay bu yani. ikiside orjinal biri grip tape yapıştırılmış hali diğeri normal haliHepsiburadada alttaki foto var
gözü kapalı alınır eliniz küçükse dahada iyi hissedersinizİndirimli Razer deathadder V2 mini alınır mı ?
240 TL
190 a aldım 1 aya yakındır kullanıyorum elim baya minyon güzel oturdu refleks atarken kopma falan olmuyor çok seri mousegözü kapalı alınır eliniz küçükse dahada iyi hissedersiniz