Neler Yeni

Yardım Razer Deathadder V2 Mouse tekerleği Geç Algılama

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Arkadaşlar itopyadan aldığım razer Deathadder V2 Mouse dün itibariyle fark ettim ki mouse tekerleğinin belli bir kısmında temassız gibi bir şey var valorantta mesela silah değiştirirken tekerleği döndürdüğümde silah değişmiyor veya 4 saniye sonra değişiyor bunu tarayıcıda da denedim belirli kısmında sorun var ve 14 gün olmadı alalı, ne yapmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi deneyin bakalım, çözülür belki.
Aygıt güncellemesi hata düzeltmelerini içeriyor olabilir, eğer sorununuz yazılımsalsa tabi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Aygıt güncellemesi hata düzeltmelerini içeriyor olabilir, eğer sorununuz yazılımsalsa tabi.
Peki deneyeceğim durumu söylerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aygıt güncelleme bölümünü bulamıyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
hocam internetten manuel baktım driver güncelleme baktım son sürüm yazıyor.

Sisteminizde Synapse yüklü ise ve girişte herhangi bir güncelleme yüklemesi yapmıyorsa o zaman aygıt sürümünü günceldir.

Bu aşamada mousenuz' da bir sorun olabilir belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Sisteminizde Synapse yüklü ise ve girişte herhangi bir güncelleme yüklemesi yapmıyorsa o zaman aygıt sürümünü günceldir.

Bu aşamada mousenuz' da bir sorun olabilir belki.
Peki itopya ile iletişime geçip değişim isteme hakkım var mı? Çünkü 14 gün olmadı daha ve para iadesi istemiyorum.

Hocam o işleyiş hakkında bilgim yok, hafta içi mesai saatleri arasında arayıp bu husus hakkında bilgi alabilirsiniz.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,977
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
mouseu abime hediye diye aldım daha veremedim , vermeden önce bi ton sorun başlığı gördüm paketi açıp biraz kullandıktan sonra 2. el olarak abime vericem sanırım bu nedir arkadaş kaçıncı oldu bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Hocam o işleyiş hakkında bilgim yok, hafta içi mesai saatleri arasında arayıp bu husus hakkında bilgi alabilirsiniz.
peki teşekkürler
mouseu abime hediye diye aldım daha veremedim , vermeden önce bi ton sorun başlığı gördüm paketi açıp biraz kullandıktan sonra 2. el olarak abime vericem sanırım bu nedir arkadaş kaçıncı oldu bu
mousetan aldığım derde bak. Sizi bi konudada görmüştüm mouse kenardan açıklıkla alakalı o bendede var. 14 gün olmadan iki sorun çıktı değişim isteyeceğim kesin kabul etmezler iade etmekte istemiyorum garanti hiç istemiyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,977
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
peki teşekkürler

mousetan aldığım derde bak. Sizi bi konudada görmüştüm mouse kenardan açıklıkla alakalı o bendede var. 14 gün olmadan iki sorun çıktı değişim isteyeceğim kesin kabul etmezler iade etmekte istemiyorum garanti hiç istemiyorum.
valla açıp bakıcam ya yeter bu kadar sorun başlığı gördüğüm , bi sıkıntısını görürsem yazarım ben de

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
valla açıp bakıcam ya yeter bu kadar sorun başlığı gördüğüm , bi sıkıntısını görürsem yazarım ben de
açıp bakmakla anlamazsınız. Kullanmanız lazım ben bunu internette gezerek anlamazdım. Oyunda anladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,118
Üyeler
168,737
Son üye
kamer22
Top Bottom