Ultimate daha hafif onun dışında Deathadder'ın ömrü 120 saat, Ultimate'in 70 saat. Başka bir farkı yok. Burada biraz da tutuş şekli önemli hocam. Hangi tutuş biçimini kullanıyorsan ona göre seç.Aralarındaki fark nedir?
Peki sizce şu an piyasadaki en iyi mouse hangisi? Almışken en iyisini almak istiyorum.Ultimate daha hafif onun dışında Deathadder'ın ömrü 120 saat, Ultimate'in 70 saat. Başka bir farkı yok. Burada biraz da tutuş şekli önemli hocam. Hangi tutuş biçimini kullanıyorsan ona göre seç.
Hocam aslında en iyisi diyemeyiz, kişiden kişiye değişir. Ama benim gözümdeki en iyileri ekliyorum. (sıralaması önemli değil)Peki sizce şu an piyasadaki en iyi mouse hangisi? Almışken en iyisini almak istiyorum.
hocam hangi mouse u aldınız? ben de ikisi arasında kararsız kaldım. elim biraz daha büyük o yüzden v2 pro yu düşünüyorum.Razer Deathadder V2 PRO vs Razer Viper Ultimate hangisi daha iyi? Aralarındaki fark nedir?
Viper Ultimateyi aldım. Mouseden gayet memnunum, hiçbir türlü sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim.hocam hangi mouse u aldınız? ben de ikisi arasında kararsız kaldım. elim biraz daha büyük o yüzden v2 pro yu düşünüyorum.