Neler Yeni

Razer Deathadder V2 PRO vs Razer Viper Ultimate

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Bütçe
1500
Razer Deathadder V2 PRO vs Razer Viper Ultimate hangisi daha iyi? Aralarındaki fark nedir?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Ultimate tek atar.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Aralarındaki fark nedir?
Ultimate daha hafif onun dışında Deathadder'ın ömrü 120 saat, Ultimate'in 70 saat. Başka bir farkı yok. Burada biraz da tutuş şekli önemli hocam. Hangi tutuş biçimini kullanıyorsan ona göre seç.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Ultimate daha hafif onun dışında Deathadder'ın ömrü 120 saat, Ultimate'in 70 saat. Başka bir farkı yok. Burada biraz da tutuş şekli önemli hocam. Hangi tutuş biçimini kullanıyorsan ona göre seç.
Peki sizce şu an piyasadaki en iyi mouse hangisi? Almışken en iyisini almak istiyorum.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Peki sizce şu an piyasadaki en iyi mouse hangisi? Almışken en iyisini almak istiyorum.
Hocam aslında en iyisi diyemeyiz, kişiden kişiye değişir. Ama benim gözümdeki en iyileri ekliyorum. (sıralaması önemli değil)
https://www.itopya.com/logitech-g-pro-siyah-rgb-kablosuz-gaming-mouse/ (G PRO X yeni çıktı, bunun bir üst modeli.TR'de henüz yok eğer beklerseniz bunu alın kesinlikle.)

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci
Razer Deathadder V2 PRO vs Razer Viper Ultimate hangisi daha iyi? Aralarındaki fark nedir?
hocam hangi mouse u aldınız? ben de ikisi arasında kararsız kaldım. elim biraz daha büyük o yüzden v2 pro yu düşünüyorum.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
hocam hangi mouse u aldınız? ben de ikisi arasında kararsız kaldım. elim biraz daha büyük o yüzden v2 pro yu düşünüyorum.
Viper Ultimateyi aldım. Mouseden gayet memnunum, hiçbir türlü sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim.

Top Bottom