Deathadder v2 gıcırdama ve tekerlek sorunlu ben hp omen reactör öneririmEskiden kullandıgım mousem bozuldu bu yuzden yeni mouse almaya karar verdim fakat razer deathadderv2 , steelseries rival 3 ve logitech g300s arasında kaldım hangisini almalıyım
Yazdığın mouselerin hepsini kullandım. Eline göre V2 veya Rival 3 arasında seçim yap. Büyükse V2 küçükse rival 3 alabilirsin.Eskiden kullandıgım mousem bozuldu bu yuzden yeni mouse almaya karar verdim fakat razer deathadderv2 , steelseries rival 3 ve logitech g300s arasında kaldım hangisini almalıyım
sahte üründe olma ihtimali var bunun. Çin malı sahteleri satılıyor sonuçta.V2 önermiyorum, sorunlu bir model malzeme yapısı olarak. Clicklerde de bu sorun var ve leş bir fare benim için. Razeri çok sevsemde maalesef.
Ben itopyadan aldım hatta 2 kere aldım aynıydı. herkes öneriyor diye iyi olmuyor maalesef.sahte üründe olma ihtimali var bunun. Çin malı sahteleri satılıyor sonuçta.
Bu gıcırdama sorunu malzeme kalitesizliğinden dolayı oluyor. Taiwan ve çin üretimi var bunların. Çin üretimleri kalitesiz malzemeli, Taiwan üretimleri daha kaliteli. bu arkadaşta çin üretimi. Kullanıma sıkıntı çıkarmıyor sadece ses olarak rahatsız ediyor (diye biliyorum)Ben itopyadan aldım hatta 2 kere aldım aynıydı. herkes öneriyor diye iyi olmuyor maalesef.
kullanıyorum memnumumrazer deathadderv2 ,
malzemesi çöp sadece sensör yüzünden bu kadar para verilmez.Bu gıcırdama sorunu malzeme kalitesizliğinden dolayı oluyor. Taiwan ve çin üretimi var bunların. Çin üretimleri kalitesiz malzemeli, Taiwan üretimleri daha kaliteli. bu arkadaşta çin üretimi. Kullanıma sıkıntı çıkarmıyor sadece ses olarak rahatsız ediyor (diye biliyorum)
soruna gelecek olursak g305 veya ikinci el rival 5.Eskiden kullandıgım mousem bozuldu bu yuzden yeni mouse almaya karar verdim fakat razer deathadderv2 , steelseries rival 3 ve logitech g300s arasında kaldım hangisini almalıyım