Razer Deathadder V2 vs Steelseries rival 3

ImWilley

80+
Reaksiyon skoru
5
Eskiden kullandıgım mousem bozuldu bu yuzden yeni mouse almaya karar verdim fakat razer deathadderv2 , steelseries rival 3 ve logitech g300s arasında kaldım hangisini almalıyım

v2 döver hepsini. fiyat olarakta fazla zaten. karşılaştırmak mantıksız.

Eskiden kullandıgım mousem bozuldu bu yuzden yeni mouse almaya karar verdim fakat razer deathadderv2 , steelseries rival 3 ve logitech g300s arasında kaldım hangisini almalıyım
Yazdığın mouselerin hepsini kullandım. Eline göre V2 veya Rival 3 arasında seçim yap. Büyükse V2 küçükse rival 3 alabilirsin.

V2 önermiyorum, sorunlu bir model malzeme yapısı olarak. Clicklerde de bu sorun var ve leş bir fare benim için. Razeri çok sevsemde maalesef.

V2 önermiyorum, sorunlu bir model malzeme yapısı olarak. Clicklerde de bu sorun var ve leş bir fare benim için. Razeri çok sevsemde maalesef.

sahte üründe olma ihtimali var bunun. Çin malı sahteleri satılıyor sonuçta.

Ben itopyadan aldım hatta 2 kere aldım aynıydı. herkes öneriyor diye iyi olmuyor maalesef.
Bu gıcırdama sorunu malzeme kalitesizliğinden dolayı oluyor. Taiwan ve çin üretimi var bunların. Çin üretimleri kalitesiz malzemeli, Taiwan üretimleri daha kaliteli. bu arkadaşta çin üretimi. Kullanıma sıkıntı çıkarmıyor sadece ses olarak rahatsız ediyor (diye biliyorum)

V2 güzel mouse öneririm. Bende gıcırdama ya da tekerlek sorunu çıkmadı. Alırsın böyle bir sorunla karşılaşırsan iade edersin ya da yenisini istersin. Bunlarla uğraşılmaması gerekiyor aslında, ürün yapıyorlarsa düzgün yapmaları lazım burası ayrı ama mouse olarak v2 gerçekten güzel ürün.

Bu gıcırdama sorunu malzeme kalitesizliğinden dolayı oluyor. Taiwan ve çin üretimi var bunların. Çin üretimleri kalitesiz malzemeli, Taiwan üretimleri daha kaliteli. bu arkadaşta çin üretimi. Kullanıma sıkıntı çıkarmıyor sadece ses olarak rahatsız ediyor (diye biliyorum)
malzemesi çöp sadece sensör yüzünden bu kadar para verilmez.
soruna gelecek olursak g305 veya ikinci el rival 5.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,571
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri