Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Güzel fiyat. 600 Küsür TL ye indirimli hali vardı 539 TL şuan baya iyi.
Sol tuşun yanında 2 tane daha tuş var. Genelde oraya macro atıyorlar kullanım kolaylığı için o yüzden olabilir.bu mouse neden "grafiker mouse" diye geçiyor
Bugün özellikle aramadım ama birazdan bakar haber ederim.Güzel fiyat. Konuyla alakasız ama (!) Reis ben bulamadım. Bulsan bulsan sen bulursun, B550 anakart indirimi var mı?
Güzel fiyat. 600 Küsür TL ye indirimli hali vardı 539 TL şuan baya iyi.
Neye göre ?
Oyun için kullanmayı düşünüyorum hangisi daha çok iş görürNeye göre ?
M800 3325 var sırf wireless diye o parayı mı vermem şahsen.Delux M800 almıştım dün 300 TL'ye fiyat performans açısından hangisi mantıklı
Sensör olarak razer daha iyi ama bunun kararını verirken. Eline hangisi daha uygun ağırlıkları nedir bunların karşılaştımasını yapmalısın. Eline uymadıktan sonra sensör iyi olsa ne olur.Oyun için kullanmayı düşünüyorum hangisi daha çok iş görür
makro atıyor yandaki tuşalra çok işe yarıyo photoshop illustrator kullanırkenbu mouse neden "grafiker mouse" diye geçiyor
Teşekkürler daha iyi fırsat bekleyelim o zamanM800 3325 var sırf wireless diye o parayı mı vermem şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sensör olarak razer daha iyi ama bunun kararını verirken. Eline hangisi daha uygun ağırlıkları nedir bunların karşılaştımasını yapmalısın. Eline uymadıktan sonra sensör iyi olsa ne olur.