Bu farklar yüzünden razer kullanıyorum. Razer kullandığımı duyan herkes oo ışık mışık falan diyor ben de anlamış değilim...razer deathadder 500 TL iken neden insanlar zowie öneriyor razer 650 ips 20k dpi optik sensör optik switch ve 70m tıklama ömrü var neden zowie ?
Sensörleri daha kaliteli, kaymak gibi. 20k dpi olsa ne yazar 1000-3000 arası kullanıyoruz. 3000 bile çok fazla bana 1000 de çok fazla geliyor güzel aim alamıyorum. Diğer dedikleriniz zowiede de var zaten. 70 m olmasa bile 50 m vardır. Onu bitirmeniz bile çok zor.razer deathadder 500 TL iken neden insanlar zowie öneriyor razer 650 ips 20k dpi optik sensör optik switch ve 70m tıklama ömrü var neden zowie ?
Bu işi çok saçma buluyorum adamlar yapıyor. Ekipman işinde ustalar gerçekten. 600 TL ürün yapıpta rgb olmayan ürün yok.Bu farklar yüzünden razer kullanıyorum. Razer kullandığımı duyan herkes oo ışık mışık falan diyor ben de anlamış değilim...
Katılıyorum DPI kalite değildir.Sensörleri daha kaliteli, kaymak gibi. 20k dpi olsa ne yazar 1000-3000 arası kullanıyoruz. 3000 bile çok fazla bana 1000 de çok fazla geliyor güzel aim alamıyorum. Diğer dedikleriniz zowiede de var zaten. 70 m olmasa bile 50 m vardır. Onu bitirmeniz bile çok zor.
zaten razer kullanmayanların hepsi öyle bende kullanmadan önce dalga geçiyordum ama alınca aşırı ergonomik ve iyi bir mouse oldugunu anladımBu farklar yüzünden razer kullanıyorum. Razer kullandığımı duyan herkes oo ışık mışık falan diyor ben de anlamış değilim...
tamam dpiyı boşver zowie kaç ips, ipse de mi önemsiz diyeceksinizSensörleri daha kaliteli, kaymak gibi. 20k dpi olsa ne yazar 1000-3000 arası kullanıyoruz. 3000 bile çok fazla bana 1000 de çok fazla geliyor güzel aim alamıyorum. Diğer dedikleriniz zowiede de var zaten. 70 m olmasa bile 50 m vardır. Onu bitirmeniz bile çok zor.
ayrıca böyle bir savunma şekli yok 70 olmasa bile 50 m vardır ne aynı paralar neden sen daha hızlı bozulacak bir mouse alasın ki bi düşün hiçbir e sporcu kullanmasaydı normal bir marka olsaydı alıp kullanırmıydın yoksa sadece esporcular kullanıyor moruQ diye mi alırsın bu mouseu?Sensörleri daha kaliteli, kaymak gibi. 20k dpi olsa ne yazar 1000-3000 arası kullanıyoruz. 3000 bile çok fazla bana 1000 de çok fazla geliyor güzel aim alamıyorum. Diğer dedikleriniz zowiede de var zaten. 70 m olmasa bile 50 m vardır. Onu bitirmeniz bile çok zor.