razer deathadder v2

YusufG06

80+
Reaksiyon skoru
73
razer deathadder 500 tl iken neden insanlar zowie öneriyor razer 650 ips 20k dpi optik sensör optik switch ve 70m tıklama ömrü var neden zowie ?

Zowienin de razerdan aşağı kalır bir yanı yok.

razer deathadder 500 TL iken neden insanlar zowie öneriyor razer 650 ips 20k dpi optik sensör optik switch ve 70m tıklama ömrü var neden zowie ?
Bu farklar yüzünden razer kullanıyorum. Razer kullandığımı duyan herkes oo ışık mışık falan diyor ben de anlamış değilim...

Kullanan kisilerin cogu hasasiyeti çok daha iyi diyor

Profesyonel oyuncular tercih ettiği için sanırım kullandıklarını sanmıyorum hiçbirinin.

razer deathadder 500 TL iken neden insanlar zowie öneriyor razer 650 ips 20k dpi optik sensör optik switch ve 70m tıklama ömrü var neden zowie ?
Sensörleri daha kaliteli, kaymak gibi. 20k dpi olsa ne yazar 1000-3000 arası kullanıyoruz. 3000 bile çok fazla bana 1000 de çok fazla geliyor güzel aim alamıyorum. Diğer dedikleriniz zowiede de var zaten. 70 m olmasa bile 50 m vardır. Onu bitirmeniz bile çok zor.

Bu farklar yüzünden razer kullanıyorum. Razer kullandığımı duyan herkes oo ışık mışık falan diyor ben de anlamış değilim...
Bu işi çok saçma buluyorum adamlar yapıyor. Ekipman işinde ustalar gerçekten. 600 TL ürün yapıpta rgb olmayan ürün yok.

Zowienin de razerdan aşağı kalır bir yanı yok.
tamam ben zaten zowieye kötü bir marka demiyorum mesela razer deathhadder v2 ile zowie ec2 aynı para ama razerun özellikleri çok daha iyi neden zowie

Sensörleri daha kaliteli, kaymak gibi. 20k dpi olsa ne yazar 1000-3000 arası kullanıyoruz. 3000 bile çok fazla bana 1000 de çok fazla geliyor güzel aim alamıyorum. Diğer dedikleriniz zowiede de var zaten. 70 m olmasa bile 50 m vardır. Onu bitirmeniz bile çok zor.
Katılıyorum DPI kalite değildir.

zaten razer kullanmayanların hepsi öyle bende kullanmadan önce dalga geçiyordum ama alınca aşırı ergonomik ve iyi bir mouse oldugunu anladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam dpiyı boşver zowie kaç ips, ipse de mi önemsiz diyeceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca böyle bir savunma şekli yok 70 olmasa bile 50 m vardır ne aynı paralar neden sen daha hızlı bozulacak bir mouse alasın ki bi düşün hiçbir e sporcu kullanmasaydı normal bir marka olsaydı alıp kullanırmıydın yoksa sadece esporcular kullanıyor moruQ diye mi alırsın bu mouseu?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri