Bu fiyatta pilli bir mouse yüz ekşitiyor.Wireless dongle ile çalışan mouse öneriniz var mı gecikme vb. bir şey olmadan ?
Böyle bir şey de var alınır mı ? İtopyadan almak istemiyom amaRazer Basilisk V3 X HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-04870100-R3G1 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Çok iyi mouse gecikme vs yok gözün kapalı alabilirsin.Wireless dongle ile çalışan mouse öneriniz var mı gecikme vb. bir şey olmadan ?
Böyle bir şey de var alınır mı ? İtopyadan almak istemiyom amaRazer Basilisk V3 X HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-04870100-R3G1 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Fiyatı uygun hali bu. Sarjlısı da var ama pahalıBu fiyatta pilli bir mouse yüz ekşitiyor.
Bu kanatlı tasarımın ismi ne hocam ? Ne diye aratsam çıkar ?Çok iyi mouse gecikme vs yok gözün kapalı alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı uygun hali bu. Sarjlısı da var ama pahalı
Finger rest parmak dinlendirme yeri diye felan diye geçiyor. Güzel bişeyBu kanatlı tasarımın ismi ne hocam ? Ne diye aratsam çıkar ?
Peki bu mouse dongle ile mi çalışıyor bilgisayara takıp yoksa blueetooth ya da pil ile mi ?Çok iyi mouse gecikme vs yok gözün kapalı alabilirsin.
Fiyatı uygun hali bu. Sarjlısı da var ama pahalı
pilli mi bu , ben de zaten dongle ile istiyordumBu fiyatta pilli bir mouse yüz ekşitiyor.
Bende var Exper M612'de bu şekil ucuza kablosuz şarjlı mouse bulamadım.Finger rest parmak dinlendirme yeri diye felan diye geçiyor. Güzel bişey
Bende de V2 var memnunum. Yedek olarak başka mouse almak istiyorum Razer'in ama aklıma gelen yok. Önerin var mı? V2 boyutu biraz büyük geldi ama alıştım. Yani bir tık mini olmaması şartıyla öneriniz var mı?Eliniz küçük değilse ve bir kere razer mouse kullandıysanız ergonomisi yüzünden başka mouse a geçemiyorsunuz.
Deathadder V2 var aşırı memnunum ama sırf kablo karmaşası olmasın diye kablosuz bir mouse a geçeyim dedim bu süreçte AJ159 Apex ve M800 Pro aldım ama ikisi de ergonomik olarak leş oldukları için geri DA V2 ye döndüm. Hafif olsun diye hem minicik mouse yapmışlar hem de ergonomik olarak s*çıp batırmışlar.
Küçük istiyorsan da serisine bakmaBunda RGB yok değil mi? üstünde logosu var ama ışıklandırma yok gibi.
Bende de V2 var memnunum. Yedek olarak başka mouse almak istiyorum Razer'in ama aklıma gelen yok. Önerin var mı? V2 boyutu biraz büyük geldi ama alıştım. Yani bir tık mini olmaması şartıyla öneriniz var mı?
Var mı öneri? da V2 den önce logitech g300s kullanıyordum. O da aşırı küçüktü. Bir türlü ortasını bulamadım.Küçük istiyorsan da serisine bakma