Yardım RAZER DEATHADDER V3 PRO ALINIR MI BEYLER

yavri

80+
Reaksiyon skoru
7
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ben hyperspeed olanını aldım baya beğendim. Bu daha iyi sanırım aynı paraya almışız :)

Alınmaz leş gibi mouse kronik orta teker sorunu var o paraya alabileceğin çok daha kaliteli 677678 tane ürün var

Ben hyperspeed olanını aldım baya beğendim. Bu daha iyi sanırım aynı paraya almışız :)
Hyperspeed de özelliklerden kısmışlar bende v3 pro ve v3 kablolu var ikisi de on numara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz leş gibi mouse kronik orta teker sorunu var o paraya alabileceğin çok daha kaliteli 677678 tane ürün var
Kullandın nı kanka ben şahsen mayısdan beri kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 8000 hz 750 ips sorun yaşasam dahi amazon arkamda

EVET KANKA 4900 DEN GİDİYO NORMALDE 3200 E ALDIM BEN

NE VAR KANKA MESELA 3200 E BU ÖZELLİKLERDE

Hyperspeed de özelliklerden kısmışlar bende v3 pro ve v3 kablolu var ikisi de on numara

Kullandın nı kanka ben şahsen mayısdan beri kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 8000 hz 750 ips sorun yaşasam dahi amazon arkamda
Kullandım, 3 kere değişim yapıldı. Arkadaşımda da 2kere değişim oldu. Hepsi orta tekerden dolayıydı. Kullanmadığım ürüne yorum yapmam.
EVET KANKA 4900 DEN GİDİYO NORMALDE 3200 E ALDIM BEN

NE VAR KANKA MESELA 3200 E BU ÖZELLİKLERDE
Mchose a7-L7 Ultra+, atk a9, mad r, scyrox v6

kanka bende kullanıyorum halen daha fps agırlıklı oyunlar oynuyorum 6-7. ayım mouse ıle kusursuz bir performans alıyorum sahsen ben bence tercıh edılenbılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,668
Üyeler
185,923
Son üye
Fezst
Geri