Neler Yeni

Yardım Razer deathradder essential white alınır mı?

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Bütçe
750
Başlıktaki gibi alınır mı ? Steelseries prime almayı istedim ama genel olarak bütün aksesuar vs beyaz siyah mouse koyarak görüntüyü bozmak istemiyorum çok refleks ustası yada PC oyunlarında çok hızlı profesyonel biri değilim Max 750tl bütçem var beyaz olursa iyi olur teşekkürler

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Başlıktaki gibi alınır mı ? Steelseries prime almayı istedim ama genel olarak bütün aksesuar vs beyaz siyah mouse koyarak görüntüyü bozmak istemiyorum çok refleks ustası yada PC oyunlarında çok hızlı profesyonel biri değilim Max 750tl bütçem var beyaz olursa iyi olur teşekkürler
onun yerine corsair katar pro xt al bence yada logitech g304 ikiye katlar 2 mouseda Essential lı

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onun yerine corsair katar pro xt al bence yada logitech g304 ikiye katlar 2 mouseda Essential lı
Yani Logitech çok çok pahalı bütçemi aşıyor corsair da beyaz değil yani 750-800tl civarına deathradder ve g102 dışında başka beyaz mouse yok mu ? Eğer ki yoksa öneri yapmak yerine 2 seçenekten hangisi daha iyi ?

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Razer alınır, bende siyah sistemime ss prime almıştım ikiside güzeldir.

Top Bottom