şimdi baktım 270 manat 5125,48 tl ediyor.270 azn coin kaç para ediyor bilmiyorum ama yine de yazayım.
Mouse: Viper v2 pro.
Klavye: Blackwidow v3
Kulaklık: Blackshark v2
V2 special edition olsun +500 tl270 azn coin kaç para ediyor bilmiyorum ama yine de yazayım.
Mouse: Viper v2 pro.
Klavye: Blackwidow v3
Kulaklık: Blackshark v2
Azərbaycanda sadece viper v2 pro 300 azn üzeri )V2 special edition olsun +500 TL
2649 TL hocam Pro değil Bir de V2 special editionda aktif gürültü engelleme özelliği de var ve yanında kese değil gerçek bir taşıma çantası veriliyor.Azərbaycanda sadece viper v2 pro 300 azn üzeri )
Ha ben bütün piyasayı karıştırmışımAzərbaycanda sadece viper v2 pro 300 azn üzeri )
Günahı da bana kaldı :/Pardon ben bitcoin falan sandım azn yi
benim almak istediğim razer bundle de bunalar vardı blackshark v2kulaklık, cynosa lite klave ,gigantus mousepad, deathadder essential mouse ama forumlarda deathadder essential için eski diyorlar kararsız kaldım.2649 TL hocam Pro değil Bir de V2 special editionda aktif gürültü engelleme özelliği de var ve yanında kese değil gerçek bir taşıma çantası veriliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha ben bütün piyasayı karıştırmışım
Ne kadar?benim almak istediğim razer bundle de bunalar vardı blackshark v2kulaklık, cynosa lite klave ,gigantus mousepad, deathadder essential mouse ama forumlarda deathadder essential için eski diyorlar kararsız kaldım.
Pardon ben bitcoin falan sandım azn yi
250 aznNe kadar?
V2 special edition kaç AZN gözüküyor. Ona göre bir şey bulmak isterim sizin için
Mesaj otomatik birleştirildi:
250 azn