Vallaha bende bilmiyorum, bana dediler ki internette gördüğünüz fiyatlar satıcıların kâr payı koyduğu ürünler vs dedilerÜrünün sıfırı 3k civarında senden 2k küsür istiyorlar senin ürünün fiyatı 1 k mı ki 2k istiyorlar
2500TL fark istiyorlar maşallah...Arena bilgisayar benim kulaklığımın stokta olmaması nedeni ile ellerinde olan RZ04-03460100-R3M1 ürününü 80$ + kdv ödemem karşılığında vermeyi teklif etti ne yapmam gerekli sizce ?
NOT: Benim kulaklığım Razer barracuda X 2022
Alıntıyı görüntüle
Garantiden değişim çıktı ama ürün mü yok? Emsal veya daha pahalı bir modeli ücretsiz vermek zorundalar, gerekirse THH den kayıt açın.Arena bilgisayar benim kulaklığımın stokta olmaması nedeni ile ellerinde olan RZ04-03460100-R3M1 ürününü 80$ + kdv ödemem karşılığında vermeyi teklif etti ne yapmam gerekli sizce ?
Alıntıyı görüntüle
120 euro en düşük yurtdışı fiyatı trde stok yok olsa min 4500 tlÜrünün sıfırı 3k civarında senden 2k küsür istiyorlar senin ürünün fiyatı 1 k mı ki 2k istiyorlar
Arkadaşın ürünü kaç euro120 euro en düşük yurtdışı fiyatı trde stok yok olsa min 4500 TL
Bende öyle düşünüyorum garantiden değişim / iade çıktı2500TL fark istiyorlar maşallah...
Garantiden değişim çıktı ama ürün mü yok? Emsal veya daha pahalı bir modeli ücretsiz vermek zorundalar, gerekirse THH den kayıt açın.
Yani mantıksız mı demek istiyorsun120 euro en düşük yurtdışı fiyatı trde stok yok olsa min 4500 TL
Biraz konu dışı ama kulaklığınızın sorunu neydi acaba? Ben de barracuda x kullanıyorum arada bir dıt dıt ötüp ses gidip geliyor. Ayrıca garantiye nasıl gönderdiniz?Arena bilgisayar benim kulaklığımın stokta olmaması nedeni ile ellerinde olan RZ04-03460100-R3M1 ürününü 80$ + kdv ödemem karşılığında vermeyi teklif etti ne yapmam gerekli sizce ?
Alıntıyı görüntüle