Razer garantinin bana yaptığı teklifi kabul etmelimiyim ?

Alikose01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Arena bilgisayar benim kulaklığımın stokta olmaması nedeni ile ellerinde olan RZ04-03460100-R3M1 ürününü 80$ + kdv ödemem karşılığında vermeyi teklif etti ne yapmam gerekli sizce ?
NOT: Benim kulaklığım Razer barracuda X 2022
1689355700056.png

Ürünün sıfırı 3k civarında senden 2k küsür istiyorlar senin ürünün fiyatı 1 k mı ki 2k istiyorlar
Vallaha bende bilmiyorum, bana dediler ki internette gördüğünüz fiyatlar satıcıların kâr payı koyduğu ürünler vs dediler

Arena bilgisayar benim kulaklığımın stokta olmaması nedeni ile ellerinde olan RZ04-03460100-R3M1 ürününü 80$ + kdv ödemem karşılığında vermeyi teklif etti ne yapmam gerekli sizce ?
Alıntıyı görüntüle
2500TL fark istiyorlar maşallah...
Alıntıyı görüntüle
Garantiden değişim çıktı ama ürün mü yok? Emsal veya daha pahalı bir modeli ücretsiz vermek zorundalar, gerekirse THH den kayıt açın.

Ürünün sıfırı 3k civarında senden 2k küsür istiyorlar senin ürünün fiyatı 1 k mı ki 2k istiyorlar
120 euro en düşük yurtdışı fiyatı trde stok yok olsa min 4500 tl

2500TL fark istiyorlar maşallah...

Garantiden değişim çıktı ama ürün mü yok? Emsal veya daha pahalı bir modeli ücretsiz vermek zorundalar, gerekirse THH den kayıt açın.
Bende öyle düşünüyorum garantiden değişim / iade çıktı
120 euro en düşük yurtdışı fiyatı trde stok yok olsa min 4500 TL
Yani mantıksız mı demek istiyorsun

Böyle servis mi olurmuş Cloud II kulaklığımın hiç bir hasar almadan sağ menteşesi kırıldı yaklaşık 5 gün sonra bana yeni ürün göndereceklerini söylediler Türkiyedeki servisler neden böyle yapıyor anlamıyorum

Normalde ellerinde ürünün aynısı ya da muadili yoksa talep etmen doğrultusunda daha iyisiyle değiştirmek zorundalar. Ücret istemeye hakları yok.
THH'ye başvur.
Ya da uğraşmayıp aradaki farkı verirsen sen bilirsin. Orijinal Razer sitesine göre fark 70 dolar olmalı.

Garantiden değişim iade çıktı ise seçimi siz yaparsınız. Değişim istediğinizi iletin, ellerinde yok ise muadili veya bir üstü ile değişim yapmak ZORUNDALAR. Kabul etmiyorlar ise haklarınızı güzelce karşıya iletip thh başvurusu yapacağınızı söyleyin. Firmaların insanları bu kadar kolay ezip ceza almadığı tek ülkedeyiz.

Alıntıyı görüntüle
Biraz konu dışı ama kulaklığınızın sorunu neydi acaba? Ben de barracuda x kullanıyorum arada bir dıt dıt ötüp ses gidip geliyor. Ayrıca garantiye nasıl gönderdiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri