Neler Yeni

Razer Hammerhead TWS alınır mı

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yok öyle bir şey, orjinal olanlar var.
yav kardeşim sen ne zaman biticeksin sen kulaklık hakkında bilgim yok ama aliexpress den gelen tüm razer ürünleri orjinal değil orjinal yazsa da 1.kalite çakma bilip bilmeden konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer viper mini satılıyor, aldı arkadaşım içini açtık baktık orjinel.
razer synapse ile eşleşiyor olabilir ama orjinal olduğunu nerden anladınız yada arkadaşınız nasıl anladı?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yav kardeşim sen ne zaman biticeksin sen kulaklık hakkında bilgim yok ama aliexpress den gelen tüm razer ürünleri orjinal değil orjinal yazsa da 1.kalite çakma bilip bilmeden konuşma
Neyin bilgim yok,
Kardeşim kendi kulaklığın hakkında boş boş konuşuyorsun bunu sen mi söylüyorsun git,
İnsanlara kendi rezil kulaklığı neyi çakma orjinal bazıları hatta bunun hakkında konular bile açıldı al sana

Kendim de içini açıp baktım seri numarası ve kayıt numarasını sensörüne baktım. Sizden çok daha fazla bilgim var merak etmeyin cloud 2 ve alpha varken 1 more hs 1005 öneren bilgisiz.

Son düzenleme:

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
@Frenerno Bu attıgım kulaklık replikamı hocam ?

Neyse aga ben alıyorum bu kulaklıgı gelincede incelemesini yaparım hic kimse tr de aliexpressden alınıp tanıtımını yapmamıs ilk ben yapmıs olurum

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
@Frenerno Bu attıgım kulaklık replikamı hocam ?

Neyse aga ben alıyorum bu kulaklıgı gelincede incelemesini yaparım hic kimse tr de aliexpressden alınıp tanıtımını yapmamıs ilk ben yapmıs olurum
İstanbul'da benimkiler ben wishden aldım gelince haber ederim

Top Bottom