Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Huntsman V2 TKL Linear Red Switch 1501 TL !!!

hampal

80+
Reaksiyon skoru
97
Merhaba;
Başlıktaki ürünün şuan piyasa fiyatı 2900 civarı. Neredeyse %50 indirimli fiyata geliyor. Şahsen ben aldım sizlerinde faydalanmasını isterim.
2022-11-08_08-11-29.png

Merhaba;
Başlıktaki ürünün şuan piyasa fiyatı 2900 civarı. Neredeyse %50 indirimli fiyata geliyor. Şahsen ben aldım sizlerinde faydalanmasını isterim.Alıntıyı görüntüle
Zaten yurtdisinda neredeyse fiyati 1500tl civari sadece stok olmadigi icin tuketilmedigi icin şişirilmiş fiyati

Razer klavyeleri hep 2.9 üzeri görüyordum. Bu da onlardan biriydi.

Almak istediğim bikaç klavyeden biri idi. Strix scope nx red, apex 7 tkl, g915 tkl ve huntsman v2 tkl. Talih bu fakirinde sonunda yüzüne güldü :) Sırada Barracuda 2022 Wireless var

Merhaba;
Başlıktaki ürünün şuan piyasa fiyatı 2900 civarı. Neredeyse %50 indirimli fiyata geliyor. Şahsen ben aldım sizlerinde faydalanmasını isterim.Alıntıyı görüntüle

Klavye ispanyolca gördünüz değil mi ? Sorun değil ancak fark etmediyseniz hatırlatayım dedim.

Klavye ispanyolca gördünüz değil mi ? Sorun değil ancak fark etmediyseniz hatırlatayım dedim.
evet farkındayım. Fakat ispanyolca klavye ile tr klavye arasında tuş dizilimi olarak çok bir fark yok. Zaten ezberde tuşlar var.

Merhaba;
hocam bu klavyeden memnun musunuz ona göre almayı düşünüyorum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,126
Üyeler
173,462
Son üye
zorbasu
Geri