Çözüldü✓ Razer klavye satın aldım

He beyazsa amaç doğru blackwidow gitmez. Arkadaş sanırım bilgi topluyor demiş uygulamaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası testlerde falan razer hep üstlerde oluyor. Şimdi manyetik switch varda en son baktığımda pek testleri yoktu o da 2 yıl önce fln yeni değil ama tabi teknolojik üstünlük olarak manyetikler daha iyidi, beyaz tkl erde bulunuyor. Razer alırsan tek faydası software olur, komfor farkıda olur bilek testeği fln hissiyat. Garantiden pek bir şey umma
Razer Viper V3 Pro Mousem ile Mükemmel ikili olacaklar hocam yarını iple çekiyorum valla :D

Razer Viper V3 Pro Mousem ile Mükemmel ikili olacaklar hocam yarını iple çekiyorum valla :D
Of o mouse kullandım 1 cm yukardan algılıyor. Hayırlı olsun hocam, umarım beğenirsiniz. En kötü iade var ztn.

Of o mouse kullandım 1 cm yukardan algılıyor. Hayırlı olsun hocam, umarım beğenirsiniz. En kötü iade var ztn.
Teşekkür ederim hocam gerçekten mükemmel bir mouse yapmış Razer.
Ben hep bu zamana kadar logitech superlight 2 kullandım ama razer viper v3 pro gerçekten çok farklı. :peepokalp:
Razer Klavyeminde şüphesiz mükemmel olacağını düşünüyorum. :D

Teşekkür ederim hocam gerçekten mükemmel bir mouse yapmış Razer.
Ben hep bu zamana kadar logitech superlight 2 kullandım ama razer viper v3 pro gerçekten çok farklı. :peepokalp:
Razer Klavyeminde şüphesiz mükemmel olacağını düşünüyorum. :D
Bu işler böyle hocam bende Logitech denedim bu ne dedim razere geçince aşık oldum, kulaklıkta öyle rahat oldu. Bir klavyesini tecrübe edemedim ama bu iki olumlu izlenim klavye konusunda da blackwidow v4 aldıracak gibi. 4.5'a düştüydü alamadım bekleyişteyim.

Bu işler böyle hocam bende Logitech denedim bu ne dedim razere geçince aşık oldum, kulaklıkta öyle rahat oldu. Bir klavyesini tecrübe edemedim ama bu iki olumlu izlenim klavye konusunda da blackwidow v4 aldıracak gibi. 4.5'a düştüydü alamadım bekleyişteyim.
İndirime düşünce direk kap hocam hiç acıma :D

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHF1QMGK?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0 Arkadaşlar linkteki klavyeyi sipariş verdim çok hoşuma gitti ve bilindik markalardan klavye almak daha hoşuma gidiyor güvenilir olarak güzel midir bu klavye ?
Bi klavyeye bu kadar verebiliyor olsaydım şunu alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi klavyeye bu kadar verebiliyor olsaydım şunu alırdım
Of offf 😍

Bende siyahı var. Şarjı çabuk bitiyor gibi. O yüzden rgbleri kapalı kullanıyorum fakat gece tuşları göremiyorum haliyle.

Yeni çıkan blackwidow v4 pro 75'e geçmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,478
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri