lia shine
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,037
- İsim
- Hasan
Yaklaşık 3 4 gün önce Kraken T.E Aldım dostlar ve thx açıp kapatınca hiç bir değişiklik olmadığını fark ettim. Youtubeden baktım kimse adam akıllı video yayınlamamış hatta konuyla alakalı 2 3 tane video var onlarda ben de işe yaramadı. Şimdi nasıl çözdüğümü anlatmak istiyorum...
İlk öncelikle THX Ses kartından game ve chat kısmını ayarlayabildiğimiz butondan en sağa yani game moduna kadar basılı tutuyoruz ta ki bip bip sesi gelinceye kadar. Sonra ses kısmına geliyoruz ve üstüne 1 kere tıklıyoruz
açılan pencerede sağ üstte üste bakan üçgene basıyoruz
Sonra THX Spatial Synapse'yi seçiyoruz ve sorunumuz çözülüyor thx kapatıp açınca fark edeceksiniz sesler değişiyor fakat chat sesine geçmek istiyorsanız yine üstteki fotoğradan seçmeniz gerekiyor.
Eğer olmadıysa bu sefer sesin üstüne sağ tık yapıp ses efektine gelin
sonra benim yaptığım ayarları yaparsanız olma olasılığı daha yüksek olucaktır diye düşünüyorum.
İyi forumlar dilerim
İlk öncelikle THX Ses kartından game ve chat kısmını ayarlayabildiğimiz butondan en sağa yani game moduna kadar basılı tutuyoruz ta ki bip bip sesi gelinceye kadar. Sonra ses kısmına geliyoruz ve üstüne 1 kere tıklıyoruz
açılan pencerede sağ üstte üste bakan üçgene basıyoruz
Sonra THX Spatial Synapse'yi seçiyoruz ve sorunumuz çözülüyor thx kapatıp açınca fark edeceksiniz sesler değişiyor fakat chat sesine geçmek istiyorsanız yine üstteki fotoğradan seçmeniz gerekiyor.
Eğer olmadıysa bu sefer sesin üstüne sağ tık yapıp ses efektine gelin
sonra benim yaptığım ayarları yaparsanız olma olasılığı daha yüksek olucaktır diye düşünüyorum.
İyi forumlar dilerim