Neler Yeni

🔥İndirim Razer Kraken T.E 979TL

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
bu arada kafa yapınız da önemli v2x in ses performansını beğendiyseniz alabilirsiniz v2x de baya güzeldir
Malesef sesini test edemedim. Hafifliği, rahatlığı hoşuma gitmişti.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Screenshot_2022-11-17-18-25-03-990_com.android.chrome.png

Cloud 2 daha iyi denmiş, fiyattan bağımsız Cloud 2 daha mantıklı.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Alıntıyı görüntüle
Cloud 2 daha iyi denmiş, fiyattan bağımsız Cloud 2 daha mantıklı.
bu sitenin kulaklık incelemeleri kayle alınmaz. sadece kağıt üstündeki bilgileri kıyaslıyorlar %99 gerçeği yansıtmıyor. yinede söylediğine katılıyorum c2 tabii ki daha iyi

Normal fiyatı 1600 bandına ve yakşalık 3-4 gündür bu fiyatlarda.
Cloud 2 ya da Arctis 3 falan alacaklar varsa bi durup bu bebeği bi incelesin derim. En büyük fark dip ses sorun yok :D. Mikrofonu da baya temiz ses alıyor.
Tek sıkıntı üzerindeki ses kartı game ve chat olarak sesi ikiye böldüğü için ekran kaydı alanların ayar çekmesi gerek yoksa bu özellik de baya kullanışlı çalışıyor.
(Mediamarktta t.e olduğu yazmıyor ama usb bağlantı olarak eklenmiş yanında ses kartı ile gelecektir yine)

Siyah rengi :

Yeşil Rengi :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dip not : kabloları ince ve örgü eğer çok çok çok kötü kullanırsanız ilerde sorun yaratır ama çok ilerde yani, hemen bunu başaramazsınız büyük ihtimalle
Hocam sitede "Sinyal iletimi: Kablosuz" şeklinde yazıyor. Kulaklık kablolu mu? Emin olamadım da.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
bu sitenin kulaklık incelemeleri kayle alınmaz. sadece kağıt üstündeki bilgileri kıyaslıyorlar %99 gerçeği yansıtmıyor. yinede söylediğine katılıyorum c2 tabii ki daha iyi
Dostum siteyi versus ile falan karıştırıyor olabilir misin? Çok detaylı incelemeler yapıyorlar ve test sonuçları paylaşıyorlar kağıt üstü bilgilerden gitmiyorlar.
Örneğin Arctis 1 incelemesine bakalım
Screenshot_2022-11-17-18-36-49-801_com.android.chrome.png

Kendi test metodları var ve bunları paylaşıyorlar, learn more dersek:
Burada test metodlarının değişim notları var, örneğin Test Bench 1.5 notlarında gecikme değerlerini eskiden tek ölçüm olarak aldıklarını ancak artık 3 ölçüm ortalaması olduğunu belirtmişler.
Screenshot_2022-11-17-18-39-25-477_com.android.chrome.png

Bence bir kulaklık incelemesini açıp detaylıca bak, bunlar kağıt üstü bilgi kıyaslama değil. Ben bu site kadar sistemli başka bir yer daha bilmiyorum, üstlerine tanımam. Güzel eleştirilerin varsa ve beni iyi olmadıklarına ikna edersen buna da açığım, fanlık yapmıyorum sadece bildiğim kadarını söylüyorum. Daha iyi alternatiflerin varsa onları da gelecek kullanımlar adına paylaş lütfen :)

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sinan
Kocaman rtings'i duman etmiş adam 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular