Neler Yeni

🔥İndirim Razer Iskur V2 Oyuncu Koltuğu 19.499TL

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Mustafa Yeşilyurt
deri kötü gibi ya en iyi kumaş gibi

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Asaf Fiso
razer markasını sevmeyen birisiyim ama koltuklarını denemiş birisi olarak o rahatlığın ve kalitenin başka markada bulunamayacağını çok iyi biliyorum . ben daha ucuz bi modelini denemiştim o bile efsaneydi. Daha yeni oyuncu koltuğu aldım eğer bütçem el verseydi razer alacaktım

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Dax Saz
Yapay deri koltuk almam. Kimseye de önermem. İlla soyuluyor. Terle yapış yapış oluyor. Kumaş alın. Ayrıca bu paraya değmez bence. Secret Lab ürünleri ülkemize de gelse de piyasa şenlense biraz

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Soner Özdener
Fiyatı saçmalık ötesi. Bu koltuğu özel yapan nedir sadece markası mı?

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aykut
Teşekkürler paylaşım için ama popom bu kadar değerli değil

EsdeathSama

80+ Bronze
Fiyatı saçmalık ötesi. Bu koltuğu özel yapan nedir sadece markası mı?
Hayır, bel desteği için ciddi bir mühendislik var. Koltuğun yan tarafında bulunan yuvarlak tekerlek ile bel desteği istenilen açıyla ayarlanıyor. Kumaşı veya derisi çok kaliteli. Mekanizması diğer koltuklardan farklı, hemen gıcırdama yapmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapay deri koltuk almam. Kimseye de önermem. İlla soyuluyor. Terle yapış yapış oluyor. Kumaş alın. Ayrıca bu paraya değmez bence. Secret Lab ürünleri ülkemize de gelse de piyasa şenlense biraz
Secretlab muazzam bir marka haklısınız. Gümrük vs. derdi olmasa ve gönderim yapılsa neyse parası verip alacağım.

Kumaşı +500tl farkla alınabiliyor.

ozkets

80+ Bronze
Hocam pahalı diye fırsat paylaşılmasını uygun bulmayan bir kesim var bu sitede. Ama yapılan paylaşım bir kişinin işine yarasa faydalıdır. Ben kendim bu fırsatı değerlendiremeyeceğim ama yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum umarım faydalı olur bir kişiye bile olsa harika.
Yav he he! Carrefoursa bunu 5kya sattı siz çok biliyorsunuz!

razer markasını sevmeyen birisiyim ama koltuklarını denemiş birisi olarak o rahatlığın ve kalitenin başka markada bulunamayacağını çok iyi biliyorum . ben daha ucuz bi modelini denemiştim o bile efsaneydi. Daha yeni oyuncu koltuğu aldım eğer bütçem el verseydi razer alacaktım
Sen anlamıyor olabilir misin ?

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Oğuz Ünlüerler

Hocam bu soylediginiz sey dogruysa kanitini bulabilirsiniz herhalde. Yoksa ben de size "Yaw he he" gibi saygisizca ifadelerle gelebilirim. Nerede? Ne zaman? Keske paylassaydiniz da alsaydik. Sari cizmeli mehmet aga. Hahahah.

EsdeathSama

80+ Bronze

5e herhangi bir koltuk alamazsınız hocam, bırakın Razer'ı xprime bile bulamayız.

KingDeViL

80+ Bronze
Bu kadar para verilebilecek en iyi koltuk bence Hp Omen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,036
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom