Hayır, bel desteği için ciddi bir mühendislik var. Koltuğun yan tarafında bulunan yuvarlak tekerlek ile bel desteği istenilen açıyla ayarlanıyor. Kumaşı veya derisi çok kaliteli. Mekanizması diğer koltuklardan farklı, hemen gıcırdama yapmıyor.Fiyatı saçmalık ötesi. Bu koltuğu özel yapan nedir sadece markası mı?
Secretlab muazzam bir marka haklısınız. Gümrük vs. derdi olmasa ve gönderim yapılsa neyse parası verip alacağım.Yapay deri koltuk almam. Kimseye de önermem. İlla soyuluyor. Terle yapış yapış oluyor. Kumaş alın. Ayrıca bu paraya değmez bence. Secret Lab ürünleri ülkemize de gelse de piyasa şenlense biraz
Yav he he! Carrefoursa bunu 5kya sattı siz çok biliyorsunuz!Hocam pahalı diye fırsat paylaşılmasını uygun bulmayan bir kesim var bu sitede. Ama yapılan paylaşım bir kişinin işine yarasa faydalıdır. Ben kendim bu fırsatı değerlendiremeyeceğim ama yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum umarım faydalı olur bir kişiye bile olsa harika.
Sen anlamıyor olabilir misin ?razer markasını sevmeyen birisiyim ama koltuklarını denemiş birisi olarak o rahatlığın ve kalitenin başka markada bulunamayacağını çok iyi biliyorum . ben daha ucuz bi modelini denemiştim o bile efsaneydi. Daha yeni oyuncu koltuğu aldım eğer bütçem el verseydi razer alacaktım
Hocam bu soylediginiz sey dogruysa kanitini bulabilirsiniz herhalde. Yoksa ben de size "Yaw he he" gibi saygisizca ifadelerle gelebilirim. Nerede? Ne zaman? Keske paylassaydiniz da alsaydik. Sari cizmeli mehmet aga. Hahahah.Yav he he! Carrefoursa bunu 5kya sattı siz çok biliyorsunuz!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen anlamıyor olabilir misin ?
5e herhangi bir koltuk alamazsınız hocam, bırakın Razer'ı xprime bile bulamayız.Yav he he! Carrefoursa bunu 5kya sattı siz çok biliyorsunuz!
Evet fırsat, bütçen yetmiyorsa alma bu kadar basit.Bu fırsat mı şimdi
Yav he he! Carrefoursa bunu 5kya sattı siz çok biliyorsunuz!