Neler Yeni

🔥İndirim Razer Iskur V2 Oyuncu Koltuğu 19.499TL

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdi Seker
Bende Hawk var xDrive, Zio ve Hp Omen hepsini denedim fakat bu koltuk ayrı bir şey vatana her gittiğimde oturuyorum malzeme kalitesi rahatlık olarak hepsinden çok daha üstte tabi fiyatı da tuzlu 15 falan olsa bir saniye düşünmem.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tayfun Ycl
Xdrive in bir modeli gelmişti geçenlerde 5.5k ya düşüyordu fiyatı. Gelir mi ileri zamanda bu model geri?

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
bu koltuk iyi fakat fiyat açısından muadilleri var...
Özür dilerim,konudan bağımsız ama mouse drop takılma sorunu yaşayan varsa son konuya bakabilirmi?

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
ozan başaran
hahaha ben bi koltuğa 20k versem eskimesin diye oturmaya kıyamam bu nedir arkadaş millet parayı buldu da bi bizde mi iş yok😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Taha
Sağolun hocam, haklısınız 10 kişiden 9u böyle bir ürüne bu kadar para vermez veya verebilse bile tercih etmeyebilir ama 1 kişinin bile işine yaradıysa ne güzel.
aslında birçok etmen var, göze hoş gelme, kalite, bütçe, hissiyat vb. Her ürün herkese hitap etmek zorunda değil, bence güzel bir fırsat umarım 1 ay sonra da bu fiyata bulabiliriz 😀

Şahsen göz zevkime uyuyor, günümün çoğunu masa başında geçirmek zorundayım, gerçekten uzun süreler rahat ve dik şekilde oturabiliyorsam gözüm kapalı veririm, şu an 2. el bir ofis koltuğu kullanıyorum tek eksisi biraz yamulmuş ve geriye yaslanma bölümünü tamir etmek isterken bozduğum için ufak bir arayışa girmek zorunda kaldım, ürünü listeme ekledim teşekkürler 👍

EsdeathSama

80+ Bronze
aslında birçok etmen var, göze hoş gelme, kalite, bütçe, hissiyat vb. Her ürün herkese hitap etmek zorunda değil, bence güzel bir fırsat umarım 1 ay sonra da bu fiyata bulabiliriz 😀

Şahsen göz zevkime uyuyor, günümün çoğunu masa başında geçirmek zorundayım, gerçekten uzun süreler rahat ve dik şekilde oturabiliyorsam gözüm kapalı veririm, şu an 2. el bir ofis koltuğu kullanıyorum tek eksisi biraz yamulmuş ve geriye yaslanma bölümünü tamir etmek isterken bozduğum için ufak bir arayışa girmek zorunda kaldım, ürünü listeme ekledim teşekkürler 👍
Göze hoş gelme mevzusu biraz göreceli tabii, onun dışında doğru.

Yaslandığınızda beldeki boşluğu sıfıra sıfır doldurabiliyor olması gerçekten çok ayrı bir olay hocam :) sizi zorla dik oturmaya itmiyor siz istemsizce dik oturuyorsunuz zaten. Eğer fırsatınız varsa satın almadan önce kesinlikle deneyin derim.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Kerem Eldes
500tl farkla kumaşı var hocam, gerçekten kaliteli bir koltuk öyle deyip geçmemek lazım. Bende hawk future kullanıyorum ama net olarak aradaki 2 kat fiyat farkına değeceğini söyleyebilirim.
Kusura bakmasınlar da qled 4k samsung televizyon fiyatına masa sandalyesi satılıyorsa karşılığı razer değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet fırsat, bütçen yetmiyorsa alma bu kadar basit.
Yani eleştirilen şey sanki o değil ama...

goku010203

80+ Bronze
Kusura bakmasınlar da qled 4k samsung televizyon fiyatına masa sandalyesi satılıyorsa karşılığı razer değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani eleştirilen şey sanki o değil ama...
Fiyatların pahalılığı ise anlarım ama fiyatı 26k dan 20k ya düşmüş almak isteyen alır 1 kişiye yardımcı olsa bile yeter

Top Bottom