🔥İndirim Razer Iskur V2 Oyuncu Koltuğu 19.499TL

Bende Hawk var xDrive, Zio ve Hp Omen hepsini denedim fakat bu koltuk ayrı bir şey vatana her gittiğimde oturuyorum malzeme kalitesi rahatlık olarak hepsinden çok daha üstte tabi fiyatı da tuzlu 15 falan olsa bir saniye düşünmem.

Xdrive in bir modeli gelmişti geçenlerde 5.5k ya düşüyordu fiyatı. Gelir mi ileri zamanda bu model geri?

bu koltuk iyi fakat fiyat açısından muadilleri var...
Özür dilerim,konudan bağımsız ama mouse drop takılma sorunu yaşayan varsa son konuya bakabilirmi?

hahaha ben bi koltuğa 20k versem eskimesin diye oturmaya kıyamam bu nedir arkadaş millet parayı buldu da bi bizde mi iş yok😁

Sağolun hocam, haklısınız 10 kişiden 9u böyle bir ürüne bu kadar para vermez veya verebilse bile tercih etmeyebilir ama 1 kişinin bile işine yaradıysa ne güzel.
aslında birçok etmen var, göze hoş gelme, kalite, bütçe, hissiyat vb. Her ürün herkese hitap etmek zorunda değil, bence güzel bir fırsat umarım 1 ay sonra da bu fiyata bulabiliriz 😀

Şahsen göz zevkime uyuyor, günümün çoğunu masa başında geçirmek zorundayım, gerçekten uzun süreler rahat ve dik şekilde oturabiliyorsam gözüm kapalı veririm, şu an 2. el bir ofis koltuğu kullanıyorum tek eksisi biraz yamulmuş ve geriye yaslanma bölümünü tamir etmek isterken bozduğum için ufak bir arayışa girmek zorunda kaldım, ürünü listeme ekledim teşekkürler 👍

aslında birçok etmen var, göze hoş gelme, kalite, bütçe, hissiyat vb. Her ürün herkese hitap etmek zorunda değil, bence güzel bir fırsat umarım 1 ay sonra da bu fiyata bulabiliriz 😀

Şahsen göz zevkime uyuyor, günümün çoğunu masa başında geçirmek zorundayım, gerçekten uzun süreler rahat ve dik şekilde oturabiliyorsam gözüm kapalı veririm, şu an 2. el bir ofis koltuğu kullanıyorum tek eksisi biraz yamulmuş ve geriye yaslanma bölümünü tamir etmek isterken bozduğum için ufak bir arayışa girmek zorunda kaldım, ürünü listeme ekledim teşekkürler 👍
Göze hoş gelme mevzusu biraz göreceli tabii, onun dışında doğru.

Yaslandığınızda beldeki boşluğu sıfıra sıfır doldurabiliyor olması gerçekten çok ayrı bir olay hocam :) sizi zorla dik oturmaya itmiyor siz istemsizce dik oturuyorsunuz zaten. Eğer fırsatınız varsa satın almadan önce kesinlikle deneyin derim.

500tl farkla kumaşı var hocam, gerçekten kaliteli bir koltuk öyle deyip geçmemek lazım. Bende hawk future kullanıyorum ama net olarak aradaki 2 kat fiyat farkına değeceğini söyleyebilirim.
Kusura bakmasınlar da qled 4k samsung televizyon fiyatına masa sandalyesi satılıyorsa karşılığı razer değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet fırsat, bütçen yetmiyorsa alma bu kadar basit.
Yani eleştirilen şey sanki o değil ama...

Kusura bakmasınlar da qled 4k samsung televizyon fiyatına masa sandalyesi satılıyorsa karşılığı razer değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani eleştirilen şey sanki o değil ama...
Fiyatların pahalılığı ise anlarım ama fiyatı 26k dan 20k ya düşmüş almak isteyen alır 1 kişiye yardımcı olsa bile yeter

Geri