Neler Yeni

🔥İndirim Razer Iskur V2 Oyuncu Koltuğu 19.499TL

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Dax Saz
Hayır, bel desteği için ciddi bir mühendislik var. Koltuğun yan tarafında bulunan yuvarlak tekerlek ile bel desteği istenilen açıyla ayarlanıyor. Kumaşı veya derisi çok kaliteli. Mekanizması diğer koltuklardan farklı, hemen gıcırdama yapmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Secretlab muazzam bir marka haklısınız. Gümrük vs. derdi olmasa ve gönderim yapılsa neyse parası verip alacağım.

Kumaşı +500tl farkla alınabiliyor.
Bu olur. 500 lira da ek verilir. Ancak toplam fiyatı ülkemiz için hala biraz yüksek görüyorum. Zira razer gibi çevre donanımı üreticisi markalar doğal olarak bunları fason yaptırıyor. Hatta birçok benzer markanın da ürünleri ufak tasarım değişiklikleri dışında aynı. 10-12 bin TL civarlarında olsa gayet makul olurdu bence. Bu bizim için tabii. Yurtdışı fiyatı 650 usd. Yani aslında globale göre fiyatı uygun. Fakir olan biziz 😂

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk Future ın üstüne tanımam.9bine ömürlük koltuk
Bende hawk future kullanıyorum. Razer'ı denediğim andan itibaren hawk koltuğum mobilyacılarda satılan ucuz isimsiz koltuklar gibi hissettirdi.

ozkets

80+ Bronze
Hocam bu soylediginiz sey dogruysa kanitini bulabilirsiniz herhalde. Yoksa ben de size "Yaw he he" gibi saygisizca ifadelerle gelebilirim. Nerede? Ne zaman? Keske paylassaydiniz da alsaydik. Sari cizmeli mehmet aga. Hahahah.
Her şeyi biliyorsunuz ya azıcık araştırın bulursunuz :)

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Oğuz Ünlüerler
Zaten sormadan önce baktım, tahmin ettiğim gibi bulamadım. Ya çok öncesinin fiyatı ya da sallamasyon diye düşündüm. Ben her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum. Bu ifade sadece sizin tarafınızdan geldi bana. Ancak zayıf argümanlarla konuşmuş olmak için konuşmak gibi sizinkisi. Eğer gerçekten varsa bu bir şekilde bulunurdu, ben bulamadım, siz de bulamazsanız mantığıma uyarak haklı çıkmak için salladığınızı düşüneceğim. Ya da ikinci alternatif, 3 5 yıl öncesinin ekonomisinde belki o fiyatlardadır, siz bunu bir argüman haline getirip önümüze koyuyorsanız demek ki ülkemizin gerçeklerinden haberiniz yok ve yine boş bir argüman.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Dax Saz
Zaten sormadan önce baktım, tahmin ettiğim gibi bulamadım. Ya çok öncesinin fiyatı ya da sallamasyon diye düşündüm. Ben her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum. Bu ifade sadece sizin tarafınızdan geldi bana. Ancak zayıf argümanlarla konuşmuş olmak için konuşmak gibi sizinkisi. Eğer gerçekten varsa bu bir şekilde bulunurdu, ben bulamadım, siz de bulamazsanız mantığıma uyarak haklı çıkmak için salladığınızı düşüneceğim. Ya da ikinci alternatif, 3 5 yıl öncesinin ekonomisinde belki o fiyatlardadır, siz bunu bir argüman haline getirip önümüze koyuyorsanız demek ki ülkemizin gerçeklerinden haberiniz yok ve yine boş bir argüman.
Bırak arkadaş böyle gereksiz konuşanları. Yorma kendini. Bu tayfaya laf anlatamazsın. Gelmiş buraya boş boş konuşmaya... Lüzumsuz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de araştırdım, bulamadım. Kanıt var mı kanıt? Varsa koyarsın buraya, herkes görür. Seninki Kabataş olayına döndü 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,967
Üyeler
165,612
Son üye
dkayaax
Top Bottom