Yardım Razer kraken v4 alınır mı ?

TaHao

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Bütçem 5k bu model de indirime girmiş. Sİzce alınır mı ? Sadece oyunlarda ve gece müzik dinlerken kullanacağım normalde hoparlör kullanıyorum. Konforlu ve sesinin iyi olması önemli benim için. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7VNP61V?th=1

razer kraken v3 pro var bende başta ilk kullandığımda sesleri kulaklığa göre farklıydı ama alışınca çok hoşuma gitti. bu versiyonu bilmiyorum benim ki 50 mm hoporlor çapı var bunun 40 mm fark ne olur bilemem.

bende kraken v3 var kablolu rahat güzel ama tabi kulak üstü kulaklıklar için derinlemesine bilgisi olan biri değilim
razer kraken v3 pro var bende başta ilk kullandığımda sesleri kulaklığa göre farklıydı ama alışınca çok hoşuma gitti. bu versiyonu bilmiyorum benim ki 50 mm hoporlor çapı var bunun 40 mm fark ne olur bilemem.
Ben ağırlığından çekiniyorum, kumaş ped olması çok iyi ama 345 gram kulaklık. Arkadaşımın g435 kulaklığı 250 gram falandı ve acayip hafifti çok beğenmiştim sizce bu rahatsız eder mi ? Sizinkiler kaç gram ?

Ben ağırlığından çekiniyorum, kumaş ped olması çok iyi ama 345 gram kulaklık. Arkadaşımın g435 kulaklığı 250 gram falandı ve acayip hafifti çok beğenmiştim sizce bu rahatsız eder mi ? Sizinkiler kaç gram ?
372 gr benim kulaklık kablosuz inan kulağımda yokmuş gibi ağırlığı yok. Çok güzelde yalıtımı var. 4 k fiyata almıştım. Bozulursa tekrar alırım.

Bütçem 5k bu model de indirime girmiş. Sİzce alınır mı ? Sadece oyunlarda ve gece müzik dinlerken kullanacağım normalde hoparlör kullanıyorum. Konforlu ve sesinin iyi olması önemli benim için. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7VNP61V?th=1
Bende kablolu hali (V4X) var, padleri sert olması dışında sorun yok, sesten memnunum, önceden blackshark v2 kullanıyordum. Mikrofonda güzel. İlk dönemde rahat gelecek sonra sıkar gibi oluyor, sonra alışıyorsun. Şu an rahat geliyor ama hafif kulaklıklar kadar rahat olmadığını belirteyim, padları kumaş olmalı. X'siz ve Pro'da tek fark bağlantı türü, rgb ve biraz mikrofon ayarı sunuluyor. Yanlış hatırlamıyorsam Razer equilazer'i de pronun yanında ücretsiz veriliyor normalde fiyatı 20 dolar. %50 indirimle 10 dolar. Uygulamanın ismi THX Spatial Audio. 7.1 Surround Sound ile karıştırmayın. Öbür türlü 15 gün deneme süresi veriyor. Deneyimledim harbi EQ yapmak daha iyi sonuç veriyordu şarkılarda ama deneme sürümü bitince almadım ve başka programlar denemedim. V4 ve V4 Pro'nun yanında THX Spatial Audio geliyor. Satın almanıza gerek yoktur.

Geri