Razer Kraken X 578 TL

Void

80+
Reaksiyon skoru
1
Evet arkadaşlar sizce alınır mı bu fiyata? Uzun zamandır bakıyorum.

Bütçeni arttırman mümkünse Razer Blackshark V2 X almanı öneririm. Pişman etmez.

Bütçeni arttırman mümkünse Razer Blackshark V2 X almanı öneririm. Pişman etmez.
Hocam bu bile bütçem için fazla, video çeken arkadaşlar hep fırsat ürünler tanıtıyor maalesef bir türlü denk gelemedim. Artık bu kulaklığı da derhal satın alıp bilgisayar işlerinden elimi çekmek istiyorum :confused:
Post automatically merged:

Biraz daha bekleyeceğim sanırım. Fiyatı 500'lere gerilesin diye düşünüyorum.

Hocam bu bile bütçem için fazla, video çeken arkadaşlar hep fırsat ürünler tanıtıyor maalesef bir türlü denk gelemedim. Artık bu kulaklığı da derhal satın alıp bilgisayar işlerinden elimi çekmek istiyorum :confused:
2. El almayı düşündün mü? dediğim kulaklığın ikinci el piyasası 500-600 bandında. Temiz garantili bir şey bulabilirsin sahibinden de.

2. El almayı düşündün mü? dediğim kulaklığın ikinci el piyasası 500-600 bandında. Temiz garantili bir şey bulabilirsin sahibinden de.
Hijyen önemli hocam. Hiç açılmamış kulaklık da olacağını düşünmüyorum. Hem güven de bir kıstas sonuçta.

Hijyen önemli hocam. Hiç açılmamış kulaklık da olacağını düşünmüyorum. Hem güven de bir kıstas sonuçta.
Şöyle bir şey buldum. 1.5 yıl garantisi varmış. İlanda yazdığına göre sıfır. Pazarlık ta olur demiş. Param güvende ile pazarlık edip adresine isteyebilirsin. İlanın üzerinden birkaç ay geçmiş, 1 yıl garantisi kalmış olabilir.

Şöyle bir şey daha buldum. 28.02.2022 tarihinde almış. Koruyucu bantları açılmamış. Güzel pazarlık yaparsan 600 e kadar inebilir diye düşünüyorum. 600e inerse param güvende ile 660TL ye alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Void
Şöyle bir şey buldum. 1.5 yıl garantisi varmış. İlanda yazdığına göre sıfır. Pazarlık ta olur demiş. Param güvende ile pazarlık edip adresine isteyebilirsin.
Hocam 22 Mayıs'ta paylaşılmış bende ona bakıyordum kafamı karıştırdı Ağustos ayı bitti Eylül 1 yarın ilgimi çekmedi değil 22 Mayıs'ta paylaşılmış hala satılık mıdır acaba ?

Hocam 22 Mayıs'ta paylaşılmış bende ona bakıyordum kafamı karıştırdı Ağustos ayı bitti Eylül 1 yarın ilgimi çekmedi değil 22 Mayıs'ta paylaşılmış hala satılık mıdır acaba ?
Açıklamayı güncellememiştir. İkinci attığıma bak pazarlıkla fiyatı düşürtebilirsin.

Fiyat düşerse güzel.
28 şubatta almış, hala satamamış büyük ihtimal itopya indirimlerinden al sat yapmak için aldı. Güzel bir pazarlık ile 550-600 bandına düşürebilirsin bence. Garanti süresi 6 ay azaldı vs. diye ikna edebilirsin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri