Hocam bu bile bütçem için fazla, video çeken arkadaşlar hep fırsat ürünler tanıtıyor maalesef bir türlü denk gelemedim. Artık bu kulaklığı da derhal satın alıp bilgisayar işlerinden elimi çekmek istiyorumBütçeni arttırman mümkünse Razer Blackshark V2 X almanı öneririm. Pişman etmez.
2. El almayı düşündün mü? dediğim kulaklığın ikinci el piyasası 500-600 bandında. Temiz garantili bir şey bulabilirsin sahibinden de.Hocam bu bile bütçem için fazla, video çeken arkadaşlar hep fırsat ürünler tanıtıyor maalesef bir türlü denk gelemedim. Artık bu kulaklığı da derhal satın alıp bilgisayar işlerinden elimi çekmek istiyorum![]()
Hijyen önemli hocam. Hiç açılmamış kulaklık da olacağını düşünmüyorum. Hem güven de bir kıstas sonuçta.2. El almayı düşündün mü? dediğim kulaklığın ikinci el piyasası 500-600 bandında. Temiz garantili bir şey bulabilirsin sahibinden de.
Şöyle bir şey buldum. 1.5 yıl garantisi varmış. İlanda yazdığına göre sıfır. Pazarlık ta olur demiş. Param güvende ile pazarlık edip adresine isteyebilirsin. İlanın üzerinden birkaç ay geçmiş, 1 yıl garantisi kalmış olabilir.Hijyen önemli hocam. Hiç açılmamış kulaklık da olacağını düşünmüyorum. Hem güven de bir kıstas sonuçta.
Hocam 22 Mayıs'ta paylaşılmış bende ona bakıyordum kafamı karıştırdı Ağustos ayı bitti Eylül 1 yarın ilgimi çekmedi değil 22 Mayıs'ta paylaşılmış hala satılık mıdır acaba ?Şöyle bir şey buldum. 1.5 yıl garantisi varmış. İlanda yazdığına göre sıfır. Pazarlık ta olur demiş. Param güvende ile pazarlık edip adresine isteyebilirsin.
Açıklamayı güncellememiştir. İkinci attığıma bak pazarlıkla fiyatı düşürtebilirsin.Hocam 22 Mayıs'ta paylaşılmış bende ona bakıyordum kafamı karıştırdı Ağustos ayı bitti Eylül 1 yarın ilgimi çekmedi değil 22 Mayıs'ta paylaşılmış hala satılık mıdır acaba ?
Fiyat düşerse güzel.Açıklamayı güncellememiştir. İkinci attığıma bak pazarlıkla fiyatı düşürtebilirsin.
28 şubatta almış, hala satamamış büyük ihtimal itopya indirimlerinden al sat yapmak için aldı. Güzel bir pazarlık ile 550-600 bandına düşürebilirsin bence. Garanti süresi 6 ay azaldı vs. diye ikna edebilirsin benceFiyat düşerse güzel.
Aynen öyle yapılabilir hocam.28 şubatta almış, hala satamamış büyük ihtimal itopya indirimlerinden al sat yapmak için aldı. Güzel bir pazarlık ile 550-600 bandına düşürebilirsin bence. Garanti süresi 6 ay azaldı vs. diye ikna edebilirsin bence