Neler Yeni

Razer Kraken X indirime girmişken alınır mı?

eybrosup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yavuz
Bu aralar kulaklık almayı düşünüyorum fakat fiyatlar tavan yapmış, indirimde Razer Kraken X gördüm Sinerji'de. Kullanan var mıdır? Fiyatı makul ama benim için en önemli üç şey; ergonomikliği, mikrofon ve ses kalitesi. Eğer fiyatına göre bu üçü yeterince iyiyse alabilirim. Şu anki kulaklığım Rampage olduğu için ergonomikliğin ne kadar önemli olduğunu anladım. Şimdiden teşekkürler!

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Bu aralar kulaklık almayı düşünüyorum fakat fiyatlar tavan yapmış, indirimde Razer Kraken X gördüm Sinerji'de. Kullanan var mıdır? Fiyatı makul ama benim için en önemli üç şey; ergonomikliği, mikrofon ve ses kalitesi. Eğer fiyatına göre bu üçü yeterince iyiyse alabilirim. Şu anki kulaklığım Rampage olduğu için ergonomikliğin ne kadar önemli olduğunu anladım. Şimdiden teşekkürler!
Dostum 1.3klık kulaklık 300 e düşmüş sence alınmaz mı? Ben philips g605 700 den 200 e düştüğünde almıştım memnunum böyle indirimlerde 700 800 ve 1klık şeyler düşünce almak gerek

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
nerde o indirim link varmı
Ben aldım şimdi geldi.Rahatlık olarak iyi basslarıda çok iyi ama oyunda daha denemedim

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Dostum 1.3klık kulaklık 300 e düşmüş sence alınmaz mı? Ben philips g605 700 den 200 e düştüğünde almıştım memnunum böyle indirimlerde 700 800 ve 1klık şeyler düşünce almak gerek
1300 liralık kulaklık değil. Şişirme bir fiyat o. Maksimum 500 liralık kulaklık. Ben aldım. Komple plastik olması dışında şikayetim yok. İnsan bari iskeleti alüminyum yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,379
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom