Kronik sorun o malesef. Ses seviyesi 100 e yaklaştıkça ses gider.Kulaklıktan gelen ses mikrofona gidiyor mikrofon açamıyorum oyunlarda ya da DC de kulaklık Razer BlackShark V2X
dc de %24 de kulanıyom hala gidiyoKronik sorun o malesef. Ses seviyesi 100 e yaklaştıkça ses gider.
Steelseries GG ile gürültü engelleme deneyebilirsiniz.
almayı düşünüyordum almam bu sorundan sonra eyv reisKulaklıktan gelen ses mikrofona gidiyor mikrofon açamıyorum oyunlarda ya da DC de kulaklık Razer BlackShark V2X
O şekilde de gidiyorsa mikrofonun bass seviyesini yüksekte kullanıyor olabilirsiniz. Ne kadar yüksekteyse daha çok ses alır.dc de %24 de kulanıyom hala gidiyo
Hocam kulaklıkta tek sorun bu diyebilirim. Fazlasıyla tatmin ediyor ses kalitesi ve mikrofon kalitesi.almayı düşünüyordum almam bu sorundan sonra eyv reis
dc gürültü engelleme açık bass 10 daha aza inmiyorO şekilde de gidiyorsa mikrofonun bass seviyesini yüksekte kullanıyor olabilirsiniz. Ne kadar yüksekteyse daha çok ses alır.
Dediğim gibi Steelseries GG yazılımıyla gürültü engelleme deneyin.
Ek: Discord gürültü engellemeniz kapalı olabilir ve ses eşiğini yükseltin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kulaklıkta tek sorun bu diyebilirim. Fazlasıyla tatmin ediyor ses kalitesi ve mikrofon kalitesi.
Zaten oynadığımız çoğu oyunda sesli iletişim de gürültü engelleme var.
Discorddan ses eşiği var onu yükselt.dc gürültü engelleme açık bass 10 daha aza inmiyor Alıntıyı görüntüle