Razer mi Steelseries mi?

300s kullanıyorum gayet memnunum uygulaması olsun,ergonomisi olsun gayet güzel.Eğer alıcak olursan haberin olsun mousun üstü sert plastik değil yumuşak bir doku var uzun kullanımdan sonra hafif parlamalar oluyor.

2 side bilindik kaliteli markalar. Bence yakınında bir magaza varsa gidip ordan görüp alman daha iyi olucaktır. Ama bana kalırsa bende razer kullanıcısıyım mamba wireless 2019 var stellseries maus konusunda güzel ama klavye konusunda razer derim.

Mouse alacak isen zowie al hiç razera fln girme en iyisi zowie

İkiside çok kaliteli ürünler. Rival 300S eli normale göre biraz daha büyük olanlara göre. Deathadder daha ucuz olduğu için onu tercih edebilirsin. Bir de SteelSeries Rival 110 ve Steelseries Rival 3 modellerine bakmanı öneriyorum.
Rival 110a baktım fiyatı gerçekten hoş ama sanki biraz düşük kalıyor diğerlerine gmre
Mouse alacak isen zowie al hiç razera fln girme en iyisi zowie
dostum zowie dediğin mousenin en ucuzu 370tl civarında zaten benim bütçem 260 maksimum :D

Rival 110a baktım fiyatı gerçekten hoş ama sanki biraz düşük kalıyor diğerlerine gmre

dostum zowie dediğin mousenin en ucuzu 370tl civarında zaten benim bütçem 260 maksimum :D
doğru ben senin bütçeni görmemişim kb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,100
Son üye
ozantt
Geri