Razer mouse önerisi yardım

Reaksiyon skoru
23
Bütçe
1000
Razer in bu markası indirim de gördüm alınır mı başka model öneriniz varmi genelde lol ve valo oynuyorm

Ekler

• IMG_20221117_105849.jpg
    IMG_20221117_105849.jpg
    226.4 KB · Hit: 97
Ben Deathadder v2 öneririm. İndirimde yakalarsam alacağım

Razer in bu markası indirim de gördüm alınır mı başka model öneriniz varmi genelde lol ve valo oynuyorm
deathadder v2 diyenler neye göre diyor anlamadım. viper teknik olarak daha iyi bir mouse. deathadder v2 daha çok ergonomik şekil sevenler ve palm grip tutanlar için. ergonomik istiyorsan deathadder yoksa viper al

Eğer claw tutuyor iseniz attığınız mouse daha iyi ama palm tutuyor iseniz deathadder v2 veya deatadder v2 mini'ye bakabilirsiniz.
v2 mini 3359 kullanıyor v2'yle arasında çok fark var bence almışken en iyisini alsın

SteelSeries rival 300s kullanıyor dum elim uygundu baya onun boyunda ise sorun olmaz büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link varmi brom
Ben de rival 300s ten geçiş yaptım v2'ye ve çok memnunum. Sensör kalitesiymiş vs evet önemli ama ergonomi fare için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çok çok çok küçük ms'lik farkları zaten hissedemiyorsun. Switchleri kaliteli olmalı zaten, sensörü de iyi ile çok iyi arasında çok çok az fark olacağı için ergonomiyi öneme al derim.

Rival 300S ile neredeyse eşdeğer diyebilirim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Geri