Mustafaadanr
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Nerde?deathadder v2 wireless vardi 599 TL'ye
V2 X Hyperspeed'tir o. V2 ile aynı olan kablosuz V2 Pro olan modeli ve o biraz bütçeyi aşıyor şu an için.deathadder v2 wireless vardi 599 TL'ye
V2 öneririm ama varsa imkan kesinlikle V2 Pro almak olur.Razer in bu markası indirim de gördüm alınır mı başka model öneriniz varmi genelde lol ve valo oynuyorm
Tabi elinin büyüklüğüde önemli tavsiyem bir mağazaya gidip hem minisini hemde düz V2 yi bi kendin görmenBen Deathadder v2 öneririm. İndirimde yakalarsam alacağım
Link varmi bromdeathadder v2 wireless vardi 599 TL'ye
deathadder v2 diyenler neye göre diyor anlamadım. viper teknik olarak daha iyi bir mouse. deathadder v2 daha çok ergonomik şekil sevenler ve palm grip tutanlar için. ergonomik istiyorsan deathadder yoksa viper alRazer in bu markası indirim de gördüm alınır mı başka model öneriniz varmi genelde lol ve valo oynuyorm
Eğer claw tutuyor iseniz attığınız mouse daha iyi ama palm tutuyor iseniz deathadder v2 veya deatadder v2 mini'ye bakabilirsiniz.Razer in bu markası indirim de gördüm alınır mı başka model öneriniz varmi genelde lol ve valo oynuyorm
v2 mini 3359 kullanıyor v2'yle arasında çok fark var bence almışken en iyisini alsınEğer claw tutuyor iseniz attığınız mouse daha iyi ama palm tutuyor iseniz deathadder v2 veya deatadder v2 mini'ye bakabilirsiniz.
Valo ve lol için 3359 iyi aslında ama bütçe meselesi eline göre seçmesi daha doğru olur.v2 mini 3359 kullanıyor v2'yle arasında çok fark var bence almışken en iyisini alsın
Bu dediğiniz viper mini miValo ve lol için 3359 iyi aslında ama bütçe meselesi eline göre seçmesi daha doğru olur.
Ben de rival 300s ten geçiş yaptım v2'ye ve çok memnunum. Sensör kalitesiymiş vs evet önemli ama ergonomi fare için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çok çok çok küçük ms'lik farkları zaten hissedemiyorsun. Switchleri kaliteli olmalı zaten, sensörü de iyi ile çok iyi arasında çok çok az fark olacağı için ergonomiyi öneme al derim.SteelSeries rival 300s kullanıyor dum elim uygundu baya onun boyunda ise sorun olmaz büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link varmi brom