Razer mouse önerisi yardım

Ben de rival 300s ten geçiş yaptım v2'ye ve çok memnunum. Sensör kalitesiymiş vs evet önemli ama ergonomi fare için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çok çok çok küçük ms'lik farkları zaten hissedemiyorsun. Switchleri kaliteli olmalı zaten, sensörü de iyi ile çok iyi arasında çok çok az fark olacağı için ergonomiyi öneme al derim.

Rival 300S ile neredeyse eşdeğer diyebilirim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Teşekkürler dostum 👍

aktif olarak şuan deathadder v2 kullanıcısıyım. Mouse bir hayli büyük elin 18 cm veya üzeri ise alabilirsin. Bana büyük geldiğinden yanlardaki kaydırmaz kısım baş parmağım değdiği için soyuldu. Elin küçükse kesinlikle almanı önermem. hyperx e yönelebilirsin.

aktif olarak şuan deathadder v2 kullanıcısıyım. Mouse bir hayli büyük elin 18 cm veya üzeri ise alabilirsin. Bana büyük geldiğinden yanlardaki kaydırmaz kısım baş parmağım değdiği için soyuldu. Elin küçükse kesinlikle almanı önermem. hyperx e yönelebilirsin.
Elim normal boyutta ne büyük ne küçük o yüzden sıkıntı olmaz büyük ihtimalle

Ben steelseries 300s den basilisk v3 e geçtim öneririm eline uygun gelir sensörü de efsane özellikleri de baya iyi

Elim normal boyutta ne büyük ne küçük o yüzden sıkıntı olmaz büyük
yandaki rgb için +400 vermek istiyosa geçsin
+si sadece rgb mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yandaki rgb için +400 vermek istiyosa geçsin
Gösterdiğim mouse den iyi mi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben steelseries 300s den basilisk v3 e geçtim öneririm eline uygun gelir sensörü de efsane özellikleri de baya iyi
Gösterdiğim mouse den iyi mi? o

Geri