evet fosil serisi buv2 olan versiyonu değil dimi eski olanı bu
Eski olması birşeyi değiştirirmi? Özellik olarak gayet iyi gözüküyorevet fosil serisi bu
Biraz daha yeni sensör, biraz daha yeni switch'ler, usb-c port, durdurmayınca devam eden free scrolling. Bana göre 2 katı ödemeye değecek şeyler değil.Eski olması birşeyi değiştirirmi? Özellik olarak gayet iyi gözüküyor
Zaten o yüzden onlar indirime girmiyor benceBiraz daha yeni sensör, biraz daha yeni switch'ler, usb-c port, durdurmayınca devam eden free scrolling. Bana göre 2 katı ödemeye değecek şeyler değil.
Hocam bende biraz mallık var ironi anlamadındamı söylediniz bunu yoksa ciddi olarakmı?Biraz daha yeni sensör, biraz daha yeni switch'ler, usb-c port, durdurmayınca devam eden free scrolling. Bana göre 2 katı ödemeye değecek şeyler değil.
Yok ironi yapmadım. Sensör ve switchler biraz daha eski diye çöp olmuyor. Zaten 1400 liralık üründe 1000 lira indirim var.Hocam bende biraz mallık var ironi anlamadındamı söylediniz bunu yoksa ciddi olarakmı?
Sağolun hocam kb.Yok ironi yapmadım. Sensör ve switchler biraz daha eski diye çöp olmuyor. Zaten 1400 liralık üründe 1000 lira indirim var.