Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Ornata v3 ile v3x arasındaki fark nedir?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
V3X tek ışık RGB iken, v3 te farklı renklerle rgb var. Aralarındaki tek farkın bu olmadığını düşünüyorum. V3 x ekonomik modeli. Aradaki fark nedir?

121709

80+ Silver
Klavye düzeni farklı.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ornata v3 normal/standart klavye düzeninde. V3x kompakt ve düşük profilli tuşlara sahip.
aralarındaki fark 500 lira mı ne şimdilik. düşük profil ile oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım? 500 lira için rahatsız olmaya değmez. Ya da mekanik klavye mi geçmeliyim, geçersem de tercihim red switch olmalı diye biliyorum en sessiz hali için.

Hagu

80+
Ornata v3 normal/standart klavye düzeninde. V3x kompakt ve düşük profilli tuşlara sahip.
ikiside low profile.
aralarındaki fark 500 lira mı ne şimdilik. düşük profil ile oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım? 500 lira için rahatsız olmaya değmez. Ya da mekanik klavye mi geçmeliyim, geçersem de tercihim red switch olmalı diye biliyorum en sessiz hali için.
laptop klavyesi gibi düşün basma konusunda biraz daha rahattır ama bu fiyat bence membran için pahalı(çoğu kişinin fikri). rgb ye çok önem vermiyorsan hangisini alacağın senin kararın ama v3 modelinde yine bölgesel rgb.her tuşa istediğin rengi veremezsin.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikiside low profile.

laptop klavyesi gibi düşün basma konusunda biraz daha rahattır ama bu fiyat bence membran için pahalı(çoğu kişinin fikri). rgb ye çok önem vermiyorsan hangisini alacağın senin kararın ama v3 modelinde yine bölgesel rgb.her tuşa istediğin rengi veremezsin.
tamamdır teşekkür ederim. Mekanik klavyelerde öneriniz var mı?

Top Bottom