Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 Razer Ornata V3X Membran Klavye Nays ile 810TL 🔥

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Niye alınmasın herkesin beğenisi değişik hocam. Burda işlemci ya da ekran kartından bahsetmiyoruz ki.
Evet hocam zevkler tartışılmaz ama bana membran hissiyat olarak berbat geliyor ondan dolayı mekanik daha hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Membran klavyenin nesini seviyonuz anlamadım membranlar su geçirmez ve hissiyatı da gayet iyi
Hocam o fiyata mekanik alabilirsiniz diyorum benim attığım vergi ile 1100 oluyormuş ama 800tl ye de güzel mekanik klavyeler var hissiyatı da bence membrandan kat kat iyi ama madem seviyorsunuz alın

Bünyamina

80+ Platinum
Niye alınmasın herkesin beğenisi değişik hocam. Burda işlemci ya da ekran kartından bahsetmiyoruz ki. Adam sevmiyodur mekanik ya da meka-mebran.
Evet katılıyorum. Zevklere göre değişebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Membran klavyenin nesini seviyonuz anlamadım membranlar su geçirmez ve hissiyatı da gayet iyi
Bazıları ismi mekanik diye de tercih edebiliyor. Bilgisi olup iyi klavye alanlarda mevcut tabi ki.

Son düzenleme:
Elimde aynı klavye var mediamartkktan alındı 1-2 ay falan kullandım tertemiz kutu fatura mevcut. aliexpress indirimlerinden klavye aldıgımdan beri kullanmıyorum ilgilenen varsa uyguna bırakabilirim.

Bünyamina

80+ Platinum
Elimde aynı klavye var mediamartkktan alındı 1-2 ay falan kullandım tertemiz kutu fatura mevcut. aliexpress indirimlerinden klavye aldıgımdan beri kullanmıyorum ilgilenen varsa uyguna bırakabilirim.
Forumda İkinci el bölümüne ilan aç ihtiyacı olan ulaşır sana.

Gurkanpiro

80+ Gold
bu klavye bence bılmedıgı markalar almayıp boyle marka alacaklar ıcın guzel tercıh olur

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Attila Alpaslan
Bu fiyatlara %60 mekanik klavye zorlamak yerine mis gibi tam boyutlu sıkıntısız bir membran klavye almak bana göre daha iyi. Tabii, %60 klavyeleri seviyorsanız farklı.

Bünyamina

80+ Platinum
Bu fiyatlara %60 mekanik klavye zorlamak yerine mis gibi tam boyutlu sıkıntısız bir membran klavye almak bana göre daha iyi. Tabii, %60 klavyeleri seviyorsanız farklı.
Bende benzer şekilde düşünüp almıştım aslında.

emre96161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mehmet Emre Şimşek
razer cynosa v2 kullanıyorum, özellikle sessiz olsun diye membran istedim, çok da memnunum, bence kaliteli olduktan sonra membran iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,212
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom