Neler Yeni

Razer Orochi V2 Vs VXE R1 SE

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aksu
Bütçe
1200
R1 SE paw 3395 sensör kullanıyor ve 400IPS 40G, Orochi V2 Razer 5G sensör kullanıyor 450IPS 40G özelliklere sahip. Ekstra bir dongle alıp R1 SE yi 2000 Hz de kullanma düşüncem yok. Kullanım süreleri arasında uçurum var diyebilirim. Kağıt üstünde r1SE için Max 35 saat denilmiş, Orochi V2 için maksimum 425 saat verilmiş.
Fiyatları da yakın sayılır birbirine. Aslında bu kadar detaylara bakmam ancak yeni bir fare arayışım var bir süre araştırınca dipsiz bir kuyu gibi fare konusu haliyle kafam epey karışık. Günün sonunda fiyatına göre kaliteli bir ürün arıyorum ve kablosuz bir fare istiyorum.
Sizce hangisi tercih edilmeli? Bunların dışında farklı bir tavsiyeniz var mı? Konuda bahsedilen fareleri kullananlar yorum yapabilirse sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
R1 SE paw 3395 sensör kullanıyor ve 400IPS 40G, Orochi V2 Razer 5G sensör kullanıyor 450IPS 40G özelliklere sahip. Ekstra bir dongle alıp R1 SE yi 2000 Hz de kullanma düşüncem yok. Kullanım süreleri arasında uçurum var diyebilirim. Kağıt üstünde r1SE için Max 35 saat denilmiş, Orochi V2 için maksimum 425 saat verilmiş.
Fiyatları da yakın sayılır birbirine. Aslında bu kadar detaylara bakmam ancak yeni bir fare arayışım var bir süre araştırınca dipsiz bir kuyu gibi fare konusu haliyle kafam epey karışık. Günün sonunda fiyatına göre kaliteli bir ürün arıyorum ve kablosuz bir fare istiyorum.
Sizce hangisi tercih edilmeli? Bunların dışında farklı bir tavsiyeniz var mı? Konuda bahsedilen fareleri kullananlar yorum yapabilirse sevinirim.
Biraz daha çıkıp düz r1 al bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok baştan savma bir yorum değil mi? Ben belirttiğim 2 fareyi karşılaştırıp birini tercih etmek istiyorum. O bütçeye çıkacak olsam 1500 TL olarak yazardım bütçemi. Düz R1 al R1 pro max al, onu al bunu al bunun sonu yok.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
Ona kadar çıkıcaksa m800 ultra alsın o zaman hocam.
3395 se sensör ile 3395 in çok farkı olmadığını söylemişlerdi. r1 se alıp geçerdim ben olsam. Razer orochi v2 pilli bildiğim kadarıyla çok da alınıcak bir mouse gibi durmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensörleri çok yakın olduğu için o konuyu geçiyorum. Aklıma takılan nokta şu birisi şarj olabiliyor ama max 35 saatte şarjı bitiyor. Orochi V2 ise pilli şarj olmuyor ama çok daha uzun kullanım sunuyor. Üretici 425 saat olarak belirtmiş. Bu durumda hangisi tercih edilebilir?
Orochi V2 biraz küçük farkındayım ama kullandığım fareden 9mm daha kısa. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
Sensörleri çok yakın olduğu için o konuyu geçiyorum. Aklıma takılan nokta şu birisi şarj olabiliyor ama max 35 saatte şarjı bitiyor. Orochi V2 ise pilli şarj olmuyor ama çok daha uzun kullanım sunuyor. Üretici 425 saat olarak belirtmiş. Bu durumda hangisi tercih edilebilir?
Orochi V2 biraz küçük farkındayım ama kullandığım fareden 9mm daha kısa. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
9mm az bir uzunluk değil üstüne orochi v2 pilli olduğu için piliniz olmadığı zaman veya kablolu kullanamazsınız ancak VXE r1 se de şarja takılı (kablolu) şekilde de kullanabiliyorsunuz. Kullanmadığınız zaman şarja takabilirsiniz, kablolu kullanmanıza gerek kalmaz.

Top Bottom