9a düştüğünden beri takip ediyorum artık o paralara imkansız düşmesibu monitör arada 11 e flan düşüyor
Monitör gayet iyi dostum o 1080p 60 hz monitorlere benzemez 40klık msi summit ms321up da var bende ama razerin panel gayet iyi.Hahah git dök paranı çöp razer ürünlere
muhattap olma kendini bir şey zannediyorMonitör gayet iyi dostum o 1080p 60 hz monitorlere benzemez 40klık msi summit ms321up da var bende ama razerin panel gayet iyi.
Saçma ürünlere üstünde bir tane logo var diye para döküyorsun. Asıl uyarıyı sen yemişsin daha konuşuyorsuncahille ne kadar konuşsan boştur o yüzden cevabı modlar verir sana. üyelere tavsiyem bu bilgisiz kişiliği engelleyip geçin belli ki yaşı tutmuyor görmüş geçirmiş değil.
Bu monitör o kadar kötü demiyorum. Ama bir tane logo var diye bu para verilmez çoğu üründeMonitör gayet iyi dostum o 1080p 60 hz monitorlere benzemez 40klık msi summit ms321up da var bende ama razerin panel gayet iyi.
aynen kullandın mı konuşuyorsun en iyi monitörler önümden geçti benimSaçma ürünlere üstünde bir tane logo var diye para döküyorsun. Asıl uyarıyı sen yemişsin daha konuşuyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu monitör o kadar kötü demiyorum. Ama bir tane logo var diye bu para verilmez çoğu üründe
Tüm razer ürünler çöp demedim, okumanı en azından okumaya çalışmanı öneririm.aynen kullandın mı konuşuyorsun en iyi monitörler önümden geçti benim
iyi olmasa savuncak değilim 16ya değer parada
şu işe bak tüm razer ürünlere çöp desin, cahil dediğim için uyarıyı ben yiyeyim çok enteresan
sen kimseye bir şey önerme git bak bakalım ne demişsin ? türkçe bilgin yeterse tabiTüm razer ürünler çöp demedim, okumanı en azından okumaya çalışmanı öneririm.
zaten normal kullanıcıların alacağı bir şey değil ya işin bu olması lazım ya da panele çok takıntılı biri olman lazımMonitör mutlaka kaliteli güzel bir modeldir de 2k 165hz monitör 16k eder mi sanmam