Neler Yeni

Razer Seiren Elite vs Razer Seiren X

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
*mikrofon önerisi istemiyorum*

Dostlar işimi gerçekten iyi yapmak istiyorum hem yayın hemde video ile ugraşacagım aralarındaki farklar neler? aradaki fiyat farkına degermi? Mikrofon önerisi istemiyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bu link size yardımcı olabilir. İkisinin fiyatları nedir bu arada?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu link size yardımcı olabilir. İkisinin fiyatları nedir bu arada?
Razer Seiren Elite 1500TL Razer Seiren X 900TL şuan indirimde 600TL ama ben alana kadar indirim bitmiş olur yani 900 diyelim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
O fiyata sahip bir ürünün kötü olacağını düşünmüyorum. Ben olsam Seiren X alır geçerdim, bence siz de öyle yapmalısınız.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam ama Seiren X de dip ses sorunu yaşayanlar varmış onu nasıl çözebilirim?
Doğrudur, bakmadan söylüyorum zaten, araştırmadım. Başka mikrofonlar önermeyin dediğiniz için de bir şey yapamıyorum maalesef :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur, bakmadan söylüyorum zaten, araştırmadım. Başka mikrofonlar önermeyin dediğiniz için de bir şey yapamıyorum maalesef :D.
Hocam normalde önerebilirsiniz ama itopyadan alacagım için yani HyperX Quadcast stokda yok eger gelirse onu almayı düşünüyorum yanında başka şeylerde alacagım için itopyadan almak zorundayım ama yinede itopyadan olması şartıyla önerebilirsiniz.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam normalde önerebilirsiniz ama itopyadan alacagım için yani HyperX Quadcast stokda yok eger gelirse onu almayı düşünüyorum yanında başka şeylerde alacagım için itopyadan almak zorundayım.
O zaman itopya ile iletişime geçin ve bi' sorun stoğa tekrar gelecek mi diye. Gelirse o zaman alın, ben de öneriyorum Quadcast'i, çok iyi bir model.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ayaz ilgezdi
Eyvallah, çok sağ olun :D.
Ve hocam tekrar gelmeyecek diyelim o zaman siz olsanız ne yaparsınız? yani hangi modeli alırsınız? aradaki fiyat farkına çok degecek gibi durmuyor ama bi andan da degecek gibi duruyor incelemeleride izledim ama bir türlü karar veremedim.

Top Bottom