Atatatata
80+
- Reaksiyon skoru
- 226
Dün geceki razer v3 mini modeline yetişemeyenler için bir üst modeli de indirimde. Diğer satıcılarda 5000 tlden başlıyor
HyperX quadcast 2 den iyi mi kalite performans olarak fiyatı ona nazaran zaten uygun
Dün geceki razer v3 mini modeline yetişemeyenler için bir üst modeli de indirimde. Diğer satıcılarda 5000 tlden başlıyor
Quadcast 2 daha iyidir.HyperX quadcast 2 den iyi mi kalite performans olarak fiyatı ona nazaran zaten uygun
Hyperx quadcast her açıdan sesi alıyor. V3 chroma ise sadece karşıdan, fark olarak bunları biliyorum. ikiside 96 kHz/24-bit ses derinliği sunuyor. Hyperx bir tık daha önde fakat f/p değil benceHyperX quadcast 2 den iyi mi kalite performans olarak fiyatı ona nazaran zaten uygun
Evet normal quadcast 2 5.8k rgb lisi 6.8 k sanırımHyperx quadcast her açıdan sesi alıyor. V3 chroma ise sadece karşıdan, fark olarak bunları biliyorum. ikiside 96 kHz/24-bit ses derinliği sunuyor. Hyperx bir tık daha önde fakat f/p değil bence
Kablolu kulaklık kullanıyorum ama örgü kablo canımı çok sıkıyor diyorum kablosuz kulaklık alıp yanına da haricen bir mikrofon mu alsam .Hyperx quadcast her açıdan sesi alıyor. V3 chroma ise sadece karşıdan, fark olarak bunları biliyorum. ikiside 96 kHz/24-bit ses derinliği sunuyor. Hyperx bir tık daha önde fakat f/p değil bence
Bende de aynı plan var, fifineler tam f/p ama onlar neredeyse hiç indirime girmemiş. Bu razer düşündürüyor ama biraz daha bekleyeceğim sanırımKablolu kulaklık kullanıyorum ama örgü kablo canımı çok sıkıyor diyorum kablosuz kulaklık alıp yanına da haricen bir mikrofon mu alsam .
Kablosuz kulaklık HyperX indirim değil bindirimli cloud 3 wireless olan geçen 3.3k mı ne düştü teknosada şuan 5.1k en ucuz.Bende de aynı plan var, fifineler tam f/p ama onlar neredeyse hiç indirime girmemiş. Bu razer düşündürüyor ama biraz daha bekleyeceğim sanırım
Aldınız mı hocam nasıl benimde alasım var iyi mi ses kalitesi falan