Neler Yeni

Razer,Steelseries,Logitech Ekipman Olarak Hangi Marka Tercih Edilmeli

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhabalar çok uzun süredir gerçekten iyi bir ekipman almak için para biriktiriyorum ama razer,Steelseries ve logitech markalarından hangisini tercih etsem bilemiyorum bir süredir araştırıyorum ama markaları biri övüyor biri gömüyor sizce hangi markayı almalıyım?
Steelseries klavyesini alma gerçekten fiyatları çok pahalı gereksiz parasini hak etmiyorlar ayni şey kulaklik içinde geçerli Mesela Arctis 3 ile Apex 3 5 çok saçma ürünler. Ama mouselari güzel beğeniyorum Rival 3 olsun 300s olsun güzel ürünler. Kulaklik olarak insanlar eskide dese Cloud 2 iyidir illaki yeni olsun dersen Cloud Alpha da alabilirsin bütçen daha az ise Hs60 daha az ise Hs50 veya Rampage Drop Plus önerebilirim bunun altındaki kulakliklar benim içime pek sinmiyor.

RCKANAS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alihan Armağan
Merhabalar çok uzun süredir gerçekten iyi bir ekipman almak için para biriktiriyorum ama razer,Steelseries ve logitech markalarından hangisini tercih etsem bilemiyorum bir süredir araştırıyorum ama markaları biri övüyor biri gömüyor sizce hangi markayı almalıyım?
kulaklık için razer - klavye için steelseries- fare için logitech

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Logitech kulakliklarini kesinlikle sevmiyorum önermem de Klavyeri tasarimlari güzel ama mekanik tuş anahtarlarini bazilari sever bazilari sevmez bazi mouselari alinabilir. Steelseries de ise sadece mouselarini öneriyorum diğer ürünler F/p değiller. Razer pahalı ürünler olur düsük bütceli ürünleride kalitesi diğerleriyle aynidir. Klavyede Corsair, Gamepower bakabilirsin Mouse da Steelseries öneriyorum Kulaklikta HyperX

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Kerem Eldes
Bence klavyede hangi switch i kullanıcağınız tercihini yapsanız fena olmaz.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Kulaklık Razer der yürüyüp giderim.
(Kraken T.E Kullanıcısı daha önce Cloud 2 kullandım)

WicHar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Atilla Sert
Steelseries e butcen yetiyorsa oneririm.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mouse'da Steelseries'den şaşmayacaksın. Klavye Corsair ya da Steelseries. Klavye'de asla Romer G switch almayın adeta çöp.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
tabii ki razer ışıklı mışıklı olduğu için :D
hayır. bana daha kaliteli geliyor ve yazılımı var. makro kullandığım için lazım oluyor. ayrıca razerın hakkı çok yeniyor bence 3-4 yıl önce çıkan IşIq mIşIq muhabbeti yüzünden.

Top Bottom