Neler Yeni

Razer Synapse 3 Güncelleme (1603) Hatası

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Yaklaşık 2,5 yıldır kullandığım Razer Kraken Tournament V2 Edition adlı kulaklık Synapse 3 uygulamasında bazı sorunlar yaşasa da memnun olarak kullandığım bir kulaklıktı. Taa ki bugüne kadar. Şuanda Synapse 3 uygulamasında bir güncelleme gösteriyor. Güncellemeyi başlattığımda belli bir yüzdeye geldikten sonra ek1 de ki hatayı alıyorum. Çoğu foruma baktım çözüm bulan olamamış. Bu sıralar yeni güncellemeden kaynaklandığını söylüyorlar. Kulaklığım THX destekliyor ve gayet ses kalitesi iletiyordu. Şimdi THX özelliği yok Game modunda kullanıyorum ve sesler çok kötü ve ayarsız. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şuanda kulaklıktan çok soğudum.

Ekler

• 1699780057583.png
    1699780057583.png
    9.8 KB · Hit: 46

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
bende blackshark v2 var son güncellemeyi yaptım ve sonra sesler çok kötü gelmeye başladı. Bende de aynı sorun var yani THX kapalı oynuyordum zaten ama çok değişik geliyor ses kasmam imkansız hale geldi

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende blackshark v2 var son güncellemeyi yaptım ve sonra sesler çok kötü gelmeye başladı. Bende de aynı sorun var yani THX kapalı oynuyordum zaten ama çok değişik geliyor ses kasmam imkansız hale geldi
Bende direkt güncelleme yapılamıyor ve ses aygıtlarında THX gözükmüyor.

Top Bottom