Max speedy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 32
- İsim
- Faruk Karabacak
Arkadaşlar burası nasıl bir Forum Bilmiyorum Yıllardır bu Forum'un içerisindeyim ama 3. konumu açmış olmama rağmen yardımcı olan kimse yok razer blackshark V2x Kulaklığımı aldım sesi kötüydü 7.1 i aktifleştirmek için kutunun içinden çıkan kodu yazdım ama tatmin olmadım İnternetten araştırdım Thx Spatıal Audıo programını indirdim ve bu programda kod istiyor sadece bana deneme sürümü verdi sonra kutunun içinden gelen kodu buraya girdiğim zaman kabul etmiyor farklı bir kod istiyor sanırım parayla Satmaya çalışıyor yani Buradan şunu mu anlamalıyım razer insanları dolandırmaya çalışıyor Bu kulaklık daha iyi performans verebiliyor Ken bana bu performansı sadece parayla sattığı uygulama ile mi vericek programı kullanmak için her ay dolar üzerinden paramı ödemek zorundayım Bu nasıl bir saçmalık
Not:fotoğrafda belirtmiş olduğum ayarlarda gaming ayarları yerine movie seçtiğim zaman daha iyi ayak sesi kasılıyor orası da ilginç normalde tam tersi olması lazım program olmadan bu kulaklık mic hariç tam bir yüz karası ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Not:fotoğrafda belirtmiş olduğum ayarlarda gaming ayarları yerine movie seçtiğim zaman daha iyi ayak sesi kasılıyor orası da ilginç normalde tam tersi olması lazım program olmadan bu kulaklık mic hariç tam bir yüz karası ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz