ferhatodms
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Viper v2 pro aldım arkadaşlar teşekkürler herkese
Hayırlı olsun hocamViper v2 pro aldım arkadaşlar teşekkürler herkese
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim eksik olmayınHayırlı olsun hocam
Daha önce ne kullandın hocam. Sensör için net bir fark hissedebildin mi? Neticede bu mouseda şuan en iyi sensör var. Viper mini kullanıyorum. Merak ediyorum geçmeye değer mi?..teşekkür ederim eksik olmayın
daha ucuz ve bir tık daha kötü paw3398 gibi alternatifleri var bence bu paraya değmezDaha önce ne kullandın hocam. Sensör için net bir fark hissedebildin mi? Neticede bu mouseda şuan en iyi sensör var. Viper mini kullanıyorum. Merak ediyorum geçmeye değer mi?..
Bende viper miniden v2 proya geçiş sağladım farkı çok net anlıyorsunuz ilk geçtiginiz anda bütçem oldugu için fiyatına pek takılmadım değer mi değmez mi diye ancak çok severek kullanıyorum sonuna kadar hak etti benim açımdan parasını görsel açıdanda çok iyi kir tutmaması ayrı bir olay zaten tavsiye ederimDaha önce ne kullandın hocam. Sensör için net bir fark hissedebildin mi? Neticede bu mouseda şuan en iyi sensör var. Viper mini kullanıyorum. Merak ediyorum geçmeye değer mi?..
Hayırlı olsun hocam, nereden almıştın?Viper v2 pro aldım arkadaşlar teşekkürler herkese
Alıntıyı görüntüle
Paw için son sürüm 3395 diye biliyorum. Lamzu almayı düşünüyordum ama gecikme test değerleri V2 pronun cok gerisinde. Fiyat olarak da fark az sayılır.daha ucuz ve bir tık daha kötü paw3398 gibi alternatifleri var bence bu paraya değmez
Viper mini de Lod sorununu çözemedim. Değiştirmişken iyisi olsun düşüncesindeyim. Lamzu düşünüyordum ama dediğim gibi gecikme değerleri V2 pronun cok gerisinde. Fiyat olarak da yakınlar. Sensörr olarak mutlak bir fark hissedebilirsem vereceğim paraya değer görürüm.Bende viper miniden v2 proya geçiş sağladım farkı çok net anlıyorsunuz ilk geçtiginiz anda bütçem oldugu için fiyatına pek takılmadım değer mi değmez mi diye ancak çok severek kullanıyorum sonuna kadar hak etti benim açımdan parasını görsel açıdanda çok iyi kir tutmaması ayrı bir olay zaten tavsiye ederim
mutlak bir fark göreceksiniz almanızı tavsiye ederimPaw için son sürüm 3395 diye biliyorum. Lamzu almayı düşünüyordum ama gecikme test değerleri V2 pronun cok gerisinde. Fiyat olarak da fark az sayılır.
Post automatically merged:
Viper mini de Lod sorununu çözemedim. Değiştirmişken iyisi olsun düşüncesindeyim. Lamzu düşünüyordum ama dediğim gibi gecikme değerleri V2 pronun cok gerisinde. Fiyat olarak da yakınlar. Sensörr olarak mutlak bir fark hissedebilirsem vereceğim paraya değer görürüm.![]()
sağolun vatan bilgisayarHayırlı olsun hocam, nereden almıştın?