Pilli olduğu için baya kötüymüş daha iyi mouseler var o fiyattaBeyler razer viper v2 pro kullanıcısıyım v3 pro almayı düşünüyorum pek bir inceleme bulamadım alıp kullanan var mı acaba?
Birde biraz ağır.Beyler razer viper v2 pro kullanıcısıyım v3 pro almayı düşünüyorum pek bir inceleme bulamadım alıp kullanan var mı acaba?
dethedar serisinden bahsediyorum v3 pro dan bahsediyorum yanlış anlaşılmasınPilli olduğu için baya kötüymüş daha iyi mouseler var o fiyatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde biraz ağır.
M800 ultra var darmoshark var.Beyler razer viper v2 pro kullanıcısıyım v3 pro almayı düşünüyorum pek bir inceleme bulamadım alıp kullanan var mı acaba?
Viper v3 yazmışsın?dethedar serisinden bahsediyorum v3 pro dan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın
V3 pro ise büyük el ve palm için harika.dethedar serisinden bahsediyorum v3 pro dan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın
bahsetmiyorum yazacaktım düzeltme yapmış pardon ve evet 188 boyunda genelde palm tutuşa sahibim ama bazen yeni modellerde sensör sorunları vs olabiliyor alıp kullanan deneyimleyen var mıdır diye sormak istedim ve 55 gr ağırlık sizce fazla mı?M800 ultra var darmoshark var.
Viper v3 yazmışsın?
V3 pro ise büyük el ve palm için harika.
az bencebahsetmiyorum yazacaktım düzeltme yapmış pardon ve evet 188 boyunda genelde palm tutuşa sahibim ama bazen yeni modellerde sensör sorunları vs olabiliyor alıp kullanan deneyimleyen var mıdır diye sormak istedim ve 55 gr ağırlık sizce fazla mı?
Viper v3 içinbiraz ağır yazmışsınız ama