Razer Wolverine V2 Chroma vs GuliKit KK3 Max

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3500
Genellikle F1 oynayan biri olarak bir süredir gamepad değiştirmeyi düşünüyorum. F1 oyunları oynadığım için önceliğim tetiklerin uzunluğu ve sertliği. Daha önce uzun süre F310 ve F710 kullandım ama açıkçası beğenemedim. Kısa bir süre de Cyclone 2 kullandım, hissiyatı çok iyi olsa da tetikleri F1 oyunları için fazla yumuşak, bu yüzden asistsiz oynamayı zorlaştırıyor. Yapay zekaya sorduğumda hall effectler arasında KK3 Max, potansiyometreler arasında Wolverine V2 Chroma'yı önerdi. Sizce hangisini almalıyım? Benzer bütçede farklı önerileriniz varsa onlara da bakabilirim. Dediğim gibi, önceliğim F1 oyunlarını asistsiz bir şekilde oynamak, yorum yaparken FPS oyunlarını düşünmeyin.

Bütçeyi arttırıp Flydigi Vader 5 Pro bakabilirsiniz.

Hocam Vader 5 Pro'nun ne gibi artıları var? Cyclone 2 ile kıyaslayabilirseniz sevinirim şu an elimde o var, çok beğensem de tetikleri bir tık yumuşağa kaçıyor

Hocam Vader 5 Pro'nun ne gibi artıları var? Cyclone 2 ile kıyaslayabilirseniz sevinirim şu an elimde o var, çok beğensem de tetikleri bir tık yumuşağa kaçıyor
Hocam troll o arkadaş ciddiye almayın. Vader 5 Pro yeni çıktı. Premium bir üründür ama test eden kimse olduğunu sanmıyorum. Reddit veya YouTube incelemelerine bakın.

Mesaj geçmişine bakınca troll olduğunu fark ettim, teşekkür ederim.

Reddit ve YouTube incelemelerine bakındım ancak tetik mesafesine ve sertliğine pek dikkat çekmiyorlar maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,503
Üyeler
186,498
Son üye
Hüseyin Aslan
Geri