Benim ilk bilgisayarım maks 20 fps aliyordu oyunlarda ama hepsini zevkle oynuyordum.Rdr2 oynamak istiyorum ama PC ancak 720p low 30 fps veriyor sizce 30 fps için indirmeye değermi ?
Çok istiyosan oyna 720 low denemistim eski ekran kartında oynarsın drop yemiyosanAma çok istiyorum be
Yüklemeye karar verdim 30 oluyorsa olsun yeterki zevk alayımHocam yazılım içinden falan her türlü performansı ayarlayıp oynarsanız olabilir. bende AC Unity çok oynamak istiyodum ama optimizasyondan bir yerde 25 bir yerde 50 fps alıyordum fakat yine de bitirdim. Eğer takılıyorsa veya drop giriyorsa zevk vermez ama sabit 30fps alabilirseniz mis gibi oynarsınız
Sisteminiz ney hocam merak ettimYüklemeye karar verdim 30 oluyorsa olsun yeterki zevk alayım
Ryzen 3 2200gSisteminiz ney hocam merak ettim
MantıklıYapman gerekeni söyleyeceğim, en yüksek ayarlara alıp oyundan bayana kadar oynuyorsun, bir yarım saat falan. Sonra 30fps oynadığında oyun sana 60fps gibi gelecek, denemelisin.
+8RAM eklersen rahat oynarsın bu oyunlar hikaye tabanlı olduğu için 30FPS yeterli.Ryzen 3 2200g
GT 1030 aero itx
Corsair vengeance lpx 8 GB ram 3000mhz