RDR 2 ALINIR MI Epic indiriminde

Luka7757

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
rdr2 epicde baya bi indirimde ve almak istiyorum 6700 xt ekran kartım 7600x 32gb ram var sizce yeter mi bide oynanırmı bazen izliyorum çok karmaşık geliyor alınır mı sizce

rdr2 epicde baya bi indirimde ve almak istiyorum 6700 xt ekran kartım 7600x 32gb ram var sizce yeter mi bide oynanırmı bazen izliyorum çok karmaşık geliyor alınır mı sizce
Ben hikayesini biliyorum 1 kere korsan oynadım 1 kere izledim ona rağmen sepete ekledim alacağım. Sizin sisteminizdede yağ gibi akar gider oyun.

Ben hikayesini biliyorum 1 kere korsan oynadım 1 kere izledim ona rağmen sepete ekledim alacağım. Sizin sisteminizdede yağ gibi akar gider oyun.
teşekkürler
Post automatically merged:

Rdr2 alırsanız online kısmıda var hocam. Almazsanız bir daha 270tlye bulabileceğini sanmıyorum yinede siz bilirsiniz.
alıcam zaten online içinde mi geliyor

Online'ı çok tutulmuyor diye biliyoru ondan öyle yazdım.

O hikaye için her şey değer. Online tarafı pek iyi değil onu geç önemli olan hikaye. Verdiğin 270 liranın her kuruşuna değer.

Sistemin oynamaya yeter. Bu fiyatta alınmalıdır. Oyunu lirayla bulmak bile zorlaştı artık.

Bende alacağım ama sırf hikayesi için 270 lira fazla gibi geliyor.
hocam hafızamı sildirip tekrar oynama gibi bi seçeneğim olsa 1000 lira bile veririm sadece hikayesine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,247
Üyeler
190,882
Son üye
seferizm
Geri