Ben hikayesini biliyorum 1 kere korsan oynadım 1 kere izledim ona rağmen sepete ekledim alacağım. Sizin sisteminizdede yağ gibi akar gider oyun.rdr2 epicde baya bi indirimde ve almak istiyorum 6700 xt ekran kartım 7600x 32gb ram var sizce yeter mi bide oynanırmı bazen izliyorum çok karmaşık geliyor alınır mı sizce
Bende alacağım ama sırf hikayesi için 270 lira fazla gibi geliyor.Ben hikayesini biliyorum 1 kere korsan oynadım 1 kere izledim ona rağmen sepete ekledim alacağım. Sizin sisteminizdede yağ gibi akar gider oyun.
Rdr2 alırsanız online kısmıda var hocam. Almazsanız bir daha 270tlye bulabileceğini sanmıyorum yinede siz bilirsiniz.Bende alacağım ama sırf hikayesi için 270 lira fazla gibi geliyor.
teşekkürlerBen hikayesini biliyorum 1 kere korsan oynadım 1 kere izledim ona rağmen sepete ekledim alacağım. Sizin sisteminizdede yağ gibi akar gider oyun.
alıcam zaten online içinde mi geliyorRdr2 alırsanız online kısmıda var hocam. Almazsanız bir daha 270tlye bulabileceğini sanmıyorum yinede siz bilirsiniz.
Evet rdr2 alırsanız online girebiliyorsunuz.alıcam zaten online içinde mi geliyor
O hikaye için her şey değer. Online tarafı pek iyi değil onu geç önemli olan hikaye. Verdiğin 270 liranın her kuruşuna değer.rdr2 epicde baya bi indirimde ve almak istiyorum 6700 xt ekran kartım 7600x 32gb ram var sizce yeter mi bide oynanırmı bazen izliyorum çok karmaşık geliyor alınır mı sizce
tamamdır öyle alıcamO hikaye için her şey değer. Online tarafı pek iyi değil onu geç önemli olan hikaye. Verdiğin 270 liranın her kuruşuna değer.
hocam hafızamı sildirip tekrar oynama gibi bi seçeneğim olsa 1000 lira bile veririm sadece hikayesine.Bende alacağım ama sırf hikayesi için 270 lira fazla gibi geliyor.
peki kaç saat sürüyor oynayışhocam hafızamı sildirip tekrar oynama gibi bi seçeneğim olsa 1000 lira bile veririm sadece hikayesine.
sorman hata hemen alrdr2 epicde baya bi indirimde ve almak istiyorum 6700 xt ekran kartım 7600x 32gb ram var sizce yeter mi bide oynanırmı bazen izliyorum çok karmaşık geliyor alınır mı sizce