Neler Yeni

Rdr 2 beyaz arap atı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
merhabalar beyaz arap atını almak için gittim evcilleştirdim sonrasında gittim eski atımdan eyer almak için gittim alcakken kurtlar vardı onları öldürmek için atı bağlamaya çalışıyordum sonra at kaçtı okla öldürdüm kurtları şuan beyaz atı bulamıyorum ve beyaz atı ararkende kendi atımla beraber düştüm ve at öldü şuan ne yapacağım oyundada seyehat çok uzun daha 10 saat falan oynadım en fazla o kadar çok gelememde 30 dakika falan bekledim fakat beyaz at yeniden spawn olmamış ne yapmam gerek

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
knk eski save varsa onu yükle. Yoksa kamp kurup hızlı seyahat yapıp geçici süreliğine yabani at evcilleştirip başka sağlam at konumu bul internetten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk eski save varsa onu yükle. Yoksa kamp kurup hızlı seyahat yapıp geçici süreliğine yabani at evcilleştirip başka sağlam at konumu bul internetten.
eski save yokta hızlı seyehat yapmayı denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bir çözümü yokmu ya tekrar buraya gelemem 10 15 dakika gelmek çok zor geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Ali Koç
Beyaz arap atı dışında iyi atlar da var bir tür silah sesi ve hayvanlardan korkmuyordu onu almanı tavsiye ederüm ben ikinci oynayışımda onu kullanmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyaz arap atı dışında iyi atlar da var bir tür silah sesi ve hayvanlardan korkmuyordu onu almanı tavsiye ederüm ben ikinci oynayışımda onu kullanmıştım
adını hatırlıyormusun bir daha aynı yere gitmek eziyet oluyor benim için

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Görkem Çağan
spawn noktasından uzaklaş göremeyeceğin kadar sonra kamp kur ertesi güne kadar uyu gelir yerine

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Ben de ilk oynadığımda at öldü.
oyunu bilmediğimden eyer elimde başka at yakalamaya çalıştım baya gezindim ama 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Ali Koç

Rdr2 sadece denk geldikĺerinle bitirilecek bir oyun değil internetten araştırıp harita gibi şeyleri oradan bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can

Rdr2 sadece denk geldikĺerinle bitirilecek bir oyun değil internetten araştırıp harita gibi şeyleri oradan bulabilirsin
ben ana oyunu bitircem sadece şimdilik çünkü rockstar tarzı benlik değil pek sadece hikayleri güzel bence

şuan hızlı seyehat yapamıyorum bir kaç saat uyudum atın olduğu yere gittim mos var at yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,001
Üyeler
170,788
Son üye
zogzoga
Top Bottom